Detta inlägg är i ett betalt samarbete med Capcito

Har du startat upp din egen business, men behöver ett kapital för att kicka igång? Om du känner igen dig i denna situation skulle jag vilja rekommendera Capcito. Jag har själv så många vänner som tagit hjälp av dem och deras business har blomstrat och tagit form på nolltid. 

Capcito hjälper ditt företag med lån 

Capcito är en långivare som erbjuder dig och ditt företag företagslån, fakturaköp och checkkredit. Perfekt för dig som driver ett litet eller medelstort företag.  

Capcito erbjuder fakturaköp.

För visst hade det varit skönt om någon annan tar hand om dina fakturor? Capcito hjälper dig med det om du vill. Det är ju en helt fantastiskt tjänst. Du slipper då tänka på allt det tråkiga pappersarbetet och istället kan du fokusera på det du är bra på. Fördelarna med att låta Capcito ta hand om dina fakturor är att du slipper ligga ute med pengar, du slipper hantera utskicket av fakturan och eventuella påminnelser. Med hjälp av Capcito kan du sälja fakturor, en eller flera.  Vad passar dig och ditt företag bäst? 

Det är så otroligt bra att såna här tjänster finns. Ibland räcker inte tiden till och nästa gång det är ont om tid i min business kommer jag definitivt ta hjälp av Capcito.

 

Har ni någon erfarenhet av denna typ av tjänst?