I samarbete med vuxenkul.se

Ett nytt ord för sexliv är ordet vuxenkul och det är verkligen ett bra beskrivande ord. Du har säkert som så många andra googlat runt över “hur ofta har par sex” och “hur ofta har pensioner är sex”, jag erkänner att jag kanske har inför detta blogginlägg även jag googlat det och det var intressant information.

Det är härligt att pensionärerna som har tiden att ha sex, faktiskt har sex och som jag trott så har dom yngre mest sex, sendan så minskar det när vi skaffar barn och familj, för att sedan när småbarnsåren är över öka. Att ha sex en gång per vecka är ganska så hälsosamt och påvisar ett fungerande förhållande enligt informationen jag läste.

 

Hålla glöden i liv i förhållandet

Det är viktigt att tala om ens behov med sin partner, många gånger när ett förhållande blir dåligt är det i brist på kommunikation, vi börjar leva våra egna liv men ändå ihop. Det är svårt att känna pirret som det var när det var nytt när man precis hade träffat varandra, men det kan fortfarande vara bra om ännu inte bättre för att man känner varandra så väl. Det viktigaste i ett förhållande är kommunikation. Många par som håller ihop över 20 år, det är egentligen deras hemligheter hur dom lyckas. 

 

Ta in sexleksaker i förhållandet

Varför inte ta en kväll där ni pratar om vad som skulle vara roligt att testa tillsammans. Det finns många bra sexleksaker för par som kan vara spännande. Tex appstyrda vibrationer, även om ni inte är på samma plats kan din partner ta kontrollen. Denna Lelo ida har 8 olika vibrationsnivåer och ät vattentät, en riktigt storsäljare.  

Planera in mer avsatt dit för varandra

Nu i dessa tider spenderar vi mer tid hemma med varandra än någonsin, där visar rapporter att fler faktiskt skiljer sig. Det är tråkigt att när vi äntligen får mer tid att lära känna varandra ger motsatt effekt. Genom att avsätta “date night” osv kan man få upp stämningen mer, ett förhållande behöver ha lite kämparglöd att vi gör oss fina för varandra osv. Samt att vi har egna hobbys och intressen så att samtalsämnen mellan varandra inte tar slut. 

 

Fundera lite, vad gör du för mycket av och för lite av?