CurrentBody Skin RF Device recension

Som skönhetsbloggare fick jag nyligen möjligheten att testa CurrentBody Skin RF Device precis när den lanserades hos Currentbody som är min favoritbutik att köpa allt inom skönhet och skönhetmaskiner online, och jag måste säga att jag blev ganska imponerad av resultaten.

Om CurrentBody Skin RF Device:

CurrentBody Skin RF Device är en hembehandlingsapparat som använder radiofrekvens för att stimulera kollagenproduktionen i huden. Detta kan leda till en minskning av fina linjer och rynkor, förbättrad hudton och fasthet samt en ökad lyster. Användningen av RF-teknologi är väl beprövad inom estetisk medicin och har visat sig vara effektivt för att förbättra hudens utseende.

Under en RF-behandling appliceras en apparat på huden som avger radiofrekvent energi. Denna energi värmer upp hudens djupare lager, vilket kan få kollagenfibrer att dra ihop sig och dra ihop sig. Med tiden kan den ökade kollagenproduktionen hjälpa till att förbättra hudens övergripande textur och ton. RF-behandlingar används vanligtvis för att rikta in sig på områden i ansiktet och halsen som är benägna att hänga, såsom kinderna, käklinjen och halsen. 

Om radiofrekvent energi:
Radiofrekvent energi för att värma och stimulera hudens djupare lager. Denna energi föranleder produktionen av kollagen, vilket kan bidra till att förbättra utseendet på fina linjer, rynkor och slapp hud. Behandla slapp hud, fina linjer och så vis få en hudföryngring. 

Viktigt att tänka på:

 • Viktigt är att läsa instruktionerna mycket noggrant RF-enhet för hemmet.
 • Det är också viktigt att följa enhetens instruktioner noggrant och att undvika överanvändning.  En annan viktig faktor när du använder en RF-enhet för hemmet är att hantera dina förväntningar. Även om dessa enheter kan vara effektiva för att förbättra utseendet på fina linjer, rynkor och slapp hud, är de inte en ersättning för professionella behandlingar och ger kanske inte samma resultatnivå. Du får inte heller använda enheten på fillers och du behöver läsa på innan om du är en lämplig kandidat för att köpa hem denna maskin.
 • Dessutom är det viktigt att välja en högkvalitativ enhet som har testats och godkänts för säker och effektiv användning i hemmet. Leta efter enheter som har certifierats av välrenommerade organisationer eller som har fått positiva recensioner från andra användare.

Recension CurrentBody Skin RF Device recension

 • Utseende:
  För det första är själva enheten känns väldigt modern och lyxig och lätt att använda. Den har en enkel design, med ett litet huvud som avger radiofrekvent energi för att strama upp och huden. Enheten är också sladdlös, vilket gör den väldigt bekväm att använda, och den kommer med en laddningsdocka som håller den påslagen och redo att användas och stå framme i badrummet för regelbunden användning.
 • Resultat:
  När det gäller de faktiska resultaten fann jag att CurrentBody Skin RF-enheten definitivt levde upp till sina löften. Efter bara några veckors användning av det regelbundet märkte jag att min hud såg fastare och mer tonad ut, särskilt runt kinderna och käklinjen. Jag fann också att enheten hjälpte till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, vilket var ett stort plus. En sak att notera är att enheten kräver lite tålamod och engagemang för att se resultat. Du måste använda den konsekvent, i flera minuter varje dag, för att se en märkbar skillnad. Jag tyckte dock att processen faktiskt var ganska avslappnande och njutbar, eftersom enheten avger en mild värmande känsla som känns riktigt skön på huden och jag har lagt in detta i min skönhetsrutin
 • Fördel: Denna typ av behandling har tidigare främst varit tillgänglig endast på salong, men med CurrentBody Skin RF Device kan du äntligen göra behandlingen i ditt hem och spara pengar.
 • Jag har provat Radiofrekvens behandling på salong:
  NBE 3000 från Nannic och jag såg ingen skillnad på en behandling så det lär krävas fler, priset var ganska så högt ca 1500 kr för hela ansiktet. Det finns så många olika typer av märken på denna behandling så jag har svårt urskilja vilket som är bäst faktiskt.

 

Return of investment

Visst det är lite av en investering, men enligt mig är det väl värt det för de resultat man kan uppnå! Men jag menar under 4000 kr och du kan behandla dig regelbundet mellan dina salongsbesök, jag vet att jag kommer spara  oerhört mycket pengar genomtiden och redan inom ett par veckor har jag sparat in kostnaden.  Jag kommer snart visa några bilder på när jag använt maskinen och jag kommer även visa på YouTube. Jag bara älskar min maskin! Visst känns den lyxig? 

Pris: 3.979 kr men jag har en rabattkod på 10 % som ni kan få.

Sammantaget skulle jag definitivt rekommendera CurrentBody Skin RF Device till alla som letar efter ett icke-invasivt sätt att förbättra utseendet på sin hud då denna maskin är topp off the topp, det bästa maskinen du kan köpa för behandla dig själv hemma med radiofrekvens enligt mig och enligt Currentbody själva som tillverkat denna maskin och Currentbody anser jag är en stark aktör inom utvecklingen av effektiva skönhetsmaskiner för hemmabruk. – Jennie

 

Köp din CurrentBody Skin RF Device här och använd min rabattkod för 10%  rabatt:

BEAUTYBYJENRF

 

 

 


Rekommenderat innehåll:

Jag kombinerar CurrentBody Skin RF med NuFace med. Läs även min recension NuFace

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.