Innehåller reklam och annonslänkar för LYKO, samt Currentbody

Hur får man fastare hud? Är något många undrar, dieter, träning tar en en bit, men ibland behöver kroppen skönhetsbehandlingar som gör slapp hud fast. Att gå på salong blir dyrt och ofta går man inte så regelbundet som man borde för att det helt enkelt är för dyrt. Men något vi aldrig kommer sluta med är att se på tv och det är ett ypperligt tillfälle att själv behandla sin kropp med en maskin för fastare hud för hemmabruk. Så brukar jag göra iaf, tv och skönhetsbehandlingar varje söndag. En fräsch start på nya veckan!

få fastare hud med nubody

Så här får du fastare hud:

Huruvida vi har fast hud är delvis genetiskt men även hur mycket vi tränar. Med åldern får vi oftare slappare hud och de tekniker vi gjort innan fungerar inte lika effektivt. Som tur är finns det knep att tillgå. Det vanligaste området där vi vill förbättra är att strama åt lös huden på magen. Det kan vara ganska så svårt att få huden att dra ihop sig med enbart krämer så det bästa sättet är att kombinera, kost, träning och mikroström maskin för strama huden på kroppen för hemmabruk.

Du kan även äta dig till en fastare hud, något jag intar varje dag är kollagen det är riktigt bra tycker jag. Min hud känns lenare och mer glow:ig och håller min kropp mer vital.

Behandla slapp hud på kroppen:

Många gånger vi får slapp hud på kroppen beror att vi går upp och ner i vikt, tex jojobantar. Du kan gå på salong och göra LPG och liknande behandlingar, men det är ett annat blogginlägg i sig. 

Vanliga områden att ha slapp hud är:

  • Magen
  • Hängmage efter graviditet
  • Slapp hud på benen

Hur man stramar upp slapp hud:

Vanligaste orsakerna till slapp hud i ansikte, hals och dekolletage kan bero på hormonella förändringar i kroppen. När vi åldras minskar nämligen produktionen av elastin och kollagen i kroppen, vilket gör att huden tappar sin spänst och elasticitet. Åldrandet kombinerat med miljö- och livsstilsfaktorer gör att viktiga processer och funktioner i huden. Men även, sol, stress och dåliga kostvanor bidrar till att huden åldras snabbare. Om du vet orsakerna till slapp hud kan du lättare få en fastare hud, jag kan blogga om kosten för fast hud framöver med och länka 🙂

 

Visste du att, Kvinnor över 50 får ofta muffinsmage i stället för bukfetma. … Därför har du fått den: Hängig, lös hud beror vanligen på att huden har töjts ut. 

Bästa metoderna mot slapp hud, valkar och celluliter

Att bli av med slapp hud är fullt möjligt om du är villig att anstränga dig lite. Att huden är slapp efter att man gått ner i vikt är väldigt vanligt när huden inte hinner anpassa sig efter den nya kroppsformen. Kroppslyft, helt fri från kirurg!

NuBODY™ 

En skönhet maskin för kropp för fastare hud för hemmabruk som förbättrar hudens struktur och spänst med tydligt resultat. Du kan sonika slimma din kropp hemma helt själv. 

FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström och den ger även en fastare silhuett. Det är en mikroströmsapparaturen för hemmabruk. NuFACE är idag den världsledande tillverkaren av high-tech apparatur.

NuBODY’s unika Micro-4 teknologi fokuserar på kroppens svårbehandlade områden och slätar ut ojämnheter i huden. behandlingen ger en lyftning och stramning av huden.

Hur bra?

Används: 5 minuter per område,  första 60 dagarna är en kur och använd maskinen 5 dagar i veckan. Efter det du trappa ner, det är som med träning du behöver börja hårt i början för bygga snabba resultat. Dock behöver du inte gå till gymmet för detta!  Maskinen är skön på huden, lite som massage!

Inköpsställen online

Lyko- NUBODY

Currenbody – Nubody 

Det är ett måste att få äga en sådan maskin tycker jag, bästa av allt den finns för Nuface ansikte med.

Bara genom att klicka hem denna kommer du spara enorma pengar, dessutom handen på hjärtat men vem har tiden springa på salongen flera gånger i månaden. Dock har jag tiden se massor av film och serier och då kan jag likväl behandla min kropp samtidigt och hindra mig från ha båda händerna i munnen med snacks! WIN WIN!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *