Skönhetstips från modeller

Modeller har som yrke att hålla sig fräscha och redo för nästa fotografering och har bra tips som vi dödliga kan använda oss av. Jag har även några tips jag använder mig av som jag anser är lite extra bra. Jag har sökt runt lite på Google för att se vad modellerna har för skönhetstips som du och jag kan använda oss av.

Miranda Kerr

Miranda använder sig av torrborstning av kroppen som är en del av hennes dagliga rutin. För det ändamålet använder hon en torr borste med en naturlig borst. Hon rekommenderar att du börjar borsta från dina fötter och arbeta dig upp till bröstet och sedan borsta varje arm, från handflatorna mot axlarna. Denna massage slätar ut din hud, rensar den från gamla celler och förbättrar blod- och lymfcirkulationen, vilket förhindrar bildandet av celluliter.

Hon återfuktar sin hud med Nyponolja som är fylld med vitaminer och antioxidanter och ger fördelar mot åldrande. Miranda applicerar det varje kväll innan hon lägger sig. Oljan ger näring åt huden och gör den glödande och mjuk under natten. Hon använder det även som sminkborttagare då olja löser upp smink.

Adriana Lima

Kämpar ibland med dålig hud och finnar som dyker upp på hennes hud då och då. Med hjälp av tea tree -olja som hon duttar försiktigt på de inflammerade områdena med hjälpa bomullspinnar 2 gånger om dagen läker problemen fortare.

Gisele Bundchen—Liner Tip Helps Eyes Stand Out

Gisele Bundchen

Om du målar en smoky ögonmakeup så använ en beige eller guld penna inre ögonhörnen för det öppnar upp ögat.

Molly Sims—On-The-Go Hair WIth Dry Shampoo

Molly Sims

Torrschampo är mitt hemliga vapen. Det hjälper inte bara mitt hår att hålla minst en dag längre utan att tvätta det, det är också en bra stylingprodukt. Flätor är ett annat bra sätt att dölja smutsigt hår. Faktum är att ju fetare ditt hår är, desto lättare är det att fläta det! ”

Alla modeller dricker mycket vatten

Något som är genomgående med alla modeller är att alla dricker mycket vatten i sin dagliga rutin. Vatten hjälper kroppen att gifta av sig och är bra för oss. Modeller har tillgång till mycket bra skönhetsprodukter och får testa det mesta när dom gör en plåtning och vet därför vad som funkar bra för dom. Vi dödliga kan som jag Google vad modeller använder sig av i skönhetsväg eller ta del av olika ärliga skönhetsrecensioner online, en sajt som har mycket bra sådana är Beautiq.se

Här finner du ännu mer skönhetstips från modeller som du kan hitta godbitar och applicera i ditt liv.

Modeller tränar regelbundet

Att träna ingår i alla modellers vardagsrutin, antingen om dom går på gym, hikes eller vardagsmotion,  Yoga eller liknande. Träning finner dom alltid tid för, det kan vara svårt att komma igång med träningen och jag har skrivit här om: hur du kan komma igång med träningen.

Modeller äter hälsosam mat

Modeller är ofta duktiga på att äta små regelbundet mat och äter gärna så nyttigt dom kan. Dom uppskattar gärna ekologisk mat och näringsrika smoothies.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *