Så här blir man enklast av med nagelsvamp

Hur nagelsvamp uppkommer har jag ingen aning om men hur man blir av med nagelsvamp fick jag information om idag. Att ha fina fötter tycker jag är något som hör året runt till, menar vem går inte barfota hemma under vintern?  Långa tånaglar som är gula påminner mig om Odjuret som har klor, klor vill jag helst inte se. Personligen gillar jag ha filade kanter på mina tånaglar för få den rundade effekten, som på salong men den tar ju några minuter extra att uppnå det.

Om du har nagelsvamp och vill bli av med den

 Nailner Premium erbjuder den nyaste teknologin mot nagelsvamp med en unik peel-off funktion. Samtidigt återställs nagelns naturliga tjocklek.

”Nagelsvamp är ett vanligt problem som skapar obehag och är missprydande. Nya Nailner Premium passar alla med nagelsvamp som vill få ett snabbt och synligt resultat”, säger Frida Svedberg, Brand Manager Footcare på Trimb Healthcare.

Bevisat effektiv mot nagelsvamp

Nagelsvamp är en infektion som kan ge upphov till missfärgade och förtjockade naglar. Inte sällan samlas illaluktande smuts under nageln och infektionen kan sprida sig till omgivande naglar och hud. För många är besvären både känslomässigt och socialt påfrestande.

Nailner Premium erbjuder den nyaste teknologin för behandling av nagelsvamp. Den är bevisat effektiv mot nagelsvamp, ger direkt ljusare och slätare naglar och normaliserar nagelns tjocklek. Det som också gör produkten unik är dess peel-off funktion, som gör det smidigt att dra av lagret från nageln inför applicering av nästa behandling.

3 enkla steg till finare naglar

Nailner Premium är lätt att använda och består av en enkel trestegsprocedur som upprepas dagligen tills besvären upphör:

1.) Applicera. Nailner Premium appliceras enkelt 1 gång var 24:e timme. Den torkar på några minuter.
2) Låt verka i 24 timmar. Nailner Premium ger fullständig penetration med 24 timmars effekt i nageln.
3) Dra av. Efter 24 timmar avlägsnas skiktet innan ett nytt appliceras. Man lossar bara i ena inre hörnet och drar varsamt av skiktet.

Vad är nagelsvamp och varför behandla det?

Infektionen startar ofta längst ut på eller på sidan av nageln och breder ut sig inåt. Nageln blir gul och missfärgad. … Om tillståndet är obehandlat under längre tid sprider det sig gärna till flera naglar. I vissa fall finns det samtidigt svampinfektion i huden mellan tårna, runt naglarna eller i fotsulorna. Det är värt att behandla detta tillstånd.

Nailner har många produkter för att du få fina fötter inom No-time, Nailner är nämligen en av dom mest sålda nagelprodukten på marknaden som bevisat gör sitt jobb!

Pris: ca 39o kr på Apotek: Räcker till 280 behandlingar.

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *