Ett par diamantörhängen är som den lilla svarta klänningen

Samarbete med vanbruun.com

Precis som den lilla svarta klänningen är par diamantörhängen något som bör finnas i alla kvinnors smyckeskrin. Det är få örhängen som passar så bra till det mesta i garderoben, även hos den mest modemedvetna kvinna. Oavsett om du ska till arbetet, dejt, bröllop så kan det aldrig bli fel med ett par diamantörhängen, då dom är alltid tidlösa!

Ett bra tips är att välja en lite större diamant än vad du tänkt, för det kommer bli en vana med tiden och du kan trots allt ha dom en livstid.little black dress for date night with X3 Diamond earrings | The Miller Affect

 

But square-cut or pear-shaped
These rocks don’t loose their shape
Diamonds are a girl’s best friend –
Marilyn Monroe Diamonds are a girl’s best friend

Vit eller guldfärgat?

Numera är vi inte lika strikta med blanda silver och guld, eller vitguld, platina eller guld. Numera finns även roséguld. Många av våra modeklockor idag har båda materialen. Ska du köpa en gåva till någon kan du ha i åtanke vid val av färg på guld om personen är har en kall hudton eller en varm hudton. En kall hudton klär lite extra bra i silver!

Diamantörhängen från Vanbruun

Diamantörhängen passar med precis allt…

Det är otroligt vackert att till diamantörhänge i en kedja med en infattad diamant, det går utan att säga väldigt bra ihop med en diamantring med och ett tennisarmband. 

God kvalitet…

Vanbruun är en svensk premium smyckesbutik på nätet som säljer konfliktfria diamanter. Som numera är den 5:e C förutom Cut, Clarity, Color och Carat är Conflict Free (Konfliktfria diamanter på svenska). Idag ingår ca 99,8 av alla råa diamanter i detta segment. Det är tryggt att handla från dom då deras diamanter har en certifikat utfärdat av GIA, som är en av dom 4 största och mest seriösa i branschen som utfärdar certifikat för diamanter.

Är du en person som verkligen vill få vad du betalar för, välja vad du vill betala för så kan du skräddarsy din egna diamant med klarhet, storlek osv. Det upplever jag är väldigt unik då jag faktiskt har arbetat i en guldbutik back in the days och Vanbruun är ett varumärke jag personligen gärna skulle vilja handla mina kommande diamanter då deras diamanter ofta håller högre kvalitét än många lokala guldsmeder eller kedjor.

Just med att företaget lagt krut på att sälja fin så behöver man varken trängas i butik och stå och vänta på att få paketet inslaget. 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *