Att låna pengar till en plastikoperation

Plastikkirurgi är ett populärt ingrepp som har funnits sedan 1950-talet. Det uppskattas att omkring 1 av 10 personer i USA har genomgått någon form av kosmetisk kirurgi. Detta inkluderar procedurer som ansiktslyftning, fettsugning, näsplastik och bröstförstoring.

Kostnaden för dessa procedurer kan variera avsevärt beroende på vilken typ av procedur du vill göra. Till exempel kan en bröstförstoring kosta allt från 35 000 kr och uppåt beroende på vilken typ av implantat som används och var den görs.

Att operera sig efter man fött barn kan vara dyrt

Ibland kan det kännas motigt att behöva vänta till att man sparat ihop till en plastikoperation. Många mammor som precis fött barn upplever att kroppen inte alltid går tillbaka till sitt forna jag och som mammaledig dröjer det ofta ett tag tills man är åter till arbetet.

Det finns en uppsjö finansiärer för operationer men vad jag förstått är dom ganska så dyra och känns nästan märkligt att ta lån med sådan inriktning. Det känns som vårdfinansiering är förlegat. Medical Finance har ganska hög uppläggningsavgift. Dom tar dessutom en kreditprövning vilket inte är bra för din kreditvärdighet. Det finns alternativa  kreditbolag använder sig av ett alternativt kreditupplysningsföretag som till exempel, Bisnode, Creditsafe. Har man en bra kreditvärdighet finns det ju möjlighet till att lån utan uc. En vanlig anledning till att många lånar så här är för att dom inte uppfyller vanliga lånevillkor då dom har betalningsanmärkning.

Ska du låna pengar tycker jag att det kan vara värt att skära ner på andra utgifter för att inte behöva låna pengar onödigt länge. Att betala av ett lån på 50 000 kr på 12 år känns inte rimligt, då betalar du riktigt mycket ränta.

En mommy makeover är en kosmetisk kirurgi som är utformad för att förbättra utseendet på en kvinnas kropp genom att minska lös hud, överflödigt fett och rynkor. Ingreppet kan utföras på vilken kvinna som helst som har fött ett eller flera barn. Operationen kan utföras på ett sjukhus eller i öppenvård.

De tre vanligaste operationerna för att göra en mamma är bukplastik, bröstlyft och fettsugning. Alla dessa operationer är utformade för att ta bort överflödigt hud och fett från magen, brösten respektive låren.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *