Prisvärda snygga kontinentalsängar

Samarbete med Nordiskarum

Den senaste inredningstrenden i sovrum är att ha en spegel hängandes på vardera sida av sängen och jag måste säga att det är både pampigt och snyggt. Jag har alltid dragits till mer den här ”inred hemmet som ett hotell känsla” mer amerikansk stil. Precis som på ovan bild så är det så snyggt att ha en bänk framför sängen som man på kvällen med fördel kan använda för att stuva undan kuddar och överkast på när det är dags att sova.

Faktum är att jag själv har en mörkgrå kontinentalsäng som jag verkligen tycker bidrar till en mer lyxigare känsla i hemmet och i och med att sängen är lite högre och är klädd i möbeltyg. Att sova bra är väldigt viktigt för vår återhämtning och mina tidigare sängar har varit vanliga resårsängar och när jag äntligen hade hittat en snygg kontinentalsäng så märkte jag att jag faktiskt började sova bättre. Är man två som sover i en säng så tycker jag nästan att det krävs minst en 160 cm säng. En bra säng är verkligen en bra investering! 

Galant Kontinentalsäng 160x200cm – Från Nordiskarum

Smart grej är att Pocketmadrassen är vändbar, ena sidan är medium madrass och andra sidan är fast så man kan själv variera liggkomforten i vardera halva av sängen.

Sängben i silver från Nordiskarum.se

För en lyxigare känsla så kan man enkelt byta ut sängbenen till dessa.

Nuförtiden är sängar så pass billiga att jag gott väl tycker att man kan investera i en bred kontinentalsäng även till sina barn. Jag vet inte om ni var som mig, men som barn så älskade jag att sova över hos mina vänner. För barn så skulle jag säga att det räcker det med en 120-140 cm bred säng. Det är ju även viktigt att ha i åtanke rummets storlek. Ett tips jag inte tänkte på själv när jag handlade säng var välja en säng med sänglådor under för att få mer förvaring i hemmet. Det är verkligen outnyttjad yta och här kan du verkligen stuva undan massor av saker.

För att sovrummet ska få en mer harmonisk känsla så tycker jag det är fint att placera en större matta under sängen. Här är det viktigt att välja rätt storlek på mattan,  väljer du en 160 cm bred säng så behöver du ha 60 cm extra matta på vardera sidorna för att du enkelt ska kunna sätta ner fötterna på mattan när du vaknar och för att det ska se estetiskt ut. Utgå ifrån att åtminstone sängbordets bredd ryms på mattan. Dessa små saker kommer bidra till om ditt sovrum ser genomtänkt ut.

Century sängbord – Nordiskarum.se

Försök att undvika plotter i sovrummet så är  ett sängbord med möjlighet att stuva undan handkrämer är perfekt och investera i. Samt även i sängbelysning, så att du med fördel kan varv ner med en godbok på kvällarna. Ni som följer mig vet ju att jag uppskattar inredning och att jag till och med driver en inredningsblogg som heter Truedeco så jag kan en hel del om inredning.

Nordiskarum är en sängleverantör som importerar alla sina sängar direkt från sängfabriken och sedan säljer sina sängarna online. Detta medför lägre priser på sängar för den delen att utan att tumma på kvalitén.  Dom erbjuder även 10 års garanti som täcker ram- och fjäderbrott, allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt sängköp!

Behöver du en ny snygg bra säng så spana in Nordiskarum <3

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *