IsaDora lanserar ”No Compromise” – Full täckning, lätt känsla och hudvård i ett

innehåller adlinks

Hej skönhetsvänner! 🌸

Har ni hört den senaste nyheten från IsaDora? De har precis släppt sin nya foundation och concealer – ”No Compromise”. Det här är verkligen något att snacka om!

Vad är ”No Compromise”?

IsaDora har kombinerat det bästa av två världar: full täckning och hudvård. ”No Compromise” erbjuder en matt finish som håller i upp till 24 timmar utan att kännas tung på huden. Ja, ni hörde rätt, en lätt formula med full täckning som vårdar huden under dagen.

Nyckelingredienser och Fördelar

  • Hudvårdande ingredienser: Innehåller vårdande ämnen som förbättrar hudens fasthet och ger en hälsosam lyster.
  • Långvarig formula: Håller upp till 24 timmar. Perfekt för de långa dagarna när man inte har tid att bättra på sminket.
  • Icke-komedogen: Täpper inte till porerna, vilket är ett måste för oss med aknebenägen hud.
  • Vattenresistent och kladdfri: Perfekt för en aktiv livsstil eller en regnig dag.
  • Optiska fillers: Ger en soft-focus-effekt som döljer ojämnheter och ger en jämn hudton.

Ett Brett utbud av nyanser

Foundationen finns i 15 olika nyanser, så det finns något för alla hudtoner, från kall till varm och neutral. Concealern kommer i 10 matchande nyanser, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta matchen för din hud.

Varför Välja ”No Compromise”?

Det här är inte bara en foundation och concealer – det är en del av en trend vi alla älskar: smink som också tar hand om huden. Felicia Ibsen, Global Marketing Director på IsaDora, säger det bäst: ”Trenden med glow har utvecklats till en efterfrågan för hudvårdande foundations som ger semi-matt finish med en subtil lyster.”

  • IsaDora är kända för att erbjuda högkvalitativa produkter till bra priser, och ”No Compromise” är inget undantag. Den här serien gör det enkelt att uppnå en perfekt hy utan att behöva kompromissa med kvaliteten.
  • Du kan hitta ”No Compromise” i utvalda butiker och online. Missa inte chansen att prova denna fantastiska innovation!

Så, vad väntar ni på? Ge er själva en present och upplev den långvariga, matta och fräscha känslan med IsaDoras ”No Compromise”. 💄✨

Pris 229 kr Köp den här!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *