Phibrows är den senaste tekniken inom microblading

Har du hört om phibrows microblading? Äntligen så har det kommit ut alternativ på marknaden inom microblading. Jag måste säga att många tjejers ögonbryn bara ser för dåliga ut och hur många gånger drar dom inte åt orange eller grått? Ögonbryn är så stor del i ansiktet så jag anser att det är verkligen värt all lägga pengar på dom och gå till en riktigt bra certifierad microblade artist, en Phibrows artist

Phibrows microblading 

Men för några år sedan kom den “nya generationens” microblading skulle jag säga, nämligen phibrows-microblading. Det är ett koncept, en helhet där får en helt annan upplevelse. Phibrow är dyrare än men ger ett mer realistiskt och bättre resultat. Stråna görs tunna extremt naturtroget. 

Det gyllene snittet – Ögonbryn ska passa till ansiktets form

Det påminner lite om MD-codes, där fillers läggs i ansiktet för att förbättra ansiktet konturer, precis så mät och måttas Phibrows ut noggrant i kundens ansikte och därefter dokumenteras allt i en app.

Hur många gånger har man inte sett sneda ögonbryn som inte passar till ansiktet? Appen godkänner och meddelar att allt ser perfekt ut innan påbörjad behandling. Harmoni och balans är A och O i ett par snygga ögonbryn.

Phibrows har olika nivåer på behandlaren och det kostar dyrare ju mer erfaren behandlare du går till. Det känns tryggt att den som gått en Phibrow-certifiering vet om hur ansikte ska harmonisera med ögonbrynen. Läs mer om Phibrows.

Det som är unikt med Phibrows

  • Gedigen utbildning med olika nivåer på certifikat
  • Pigment med “non-blooming effekt, dvs färg som inte sprider sig under huden.
  • Unik mätteknik med App!
  • Naturliga vackra färger!
  • Pigment som aldrig slår över rött/orange
  • Fri från tungmetaller, cancer och allergiframkallande ämnen.

Vackra ögonbryn drar mycket uppmärksamhet

Många människor har glesa, kanske inga ögonbryn alls eller så att vissa delar av brynen är borta (oftast på sidan) Då kan microblading vara ett bra alternativt. Det kan nog även vara tidsbesparande om man annars brukar måla sina bryn varje dag med en ögonbrynspenna. Just ögonbrynen är så viktiga, det är med dom som förstärker våra ansiktsuttryck och ger mer liv till ansiktet. Men egentligen är våra hår till för att samla upp damm, regnvatten osv.

Microblading som inte ger röda/orange ögonbryn

Det jag gillar med Phibrows är att färgerna som man använder när man gör microblading inte ger röda/orange ögonbryn när färgen på microbladningen bleknar, då det är semi-permanent. 

Microblading passar inte för alla

Vissa människor är inte lämpade för en microblading behandling och det är något en behandlare bör ha mod att tacka nej till. Visst det kan vara svårt att säga nej till pengar, vilket många ej kan motstå. Men microbladingartist ska ha stolthet att i sitt yrke att leverera bästa resultat. Jag söker alltid efter det bästa på marknaden och jag skulle säga att Phibrows är det bästa inom microblading för ögonbryn.

Mycket oseriösa aktörer

Det är dessvärre många aktörer på marknaden som gör microblading som arbete för att tjäna snabba pengar, men så är det ju med allt. Dom gör behandlingar på klienter som inte är lämpade pga många orsaker för microblading. Jag har erfarenhet av behandlare som inte har ett öga för detaljer om hur man framhäver ett ansikte till det bättre, markerar upp brynen i olika höjder och följer hårstråets naturliga hårväxten riktlinje. Det går säkert att ta bort en dåligt gjort microblading, men det är ett helt annat inlägg i sig.

Pris: från 3500 kr

Läs mer och boka här 

Bildlån från ombre.se – Phibrows artist i Stockholm

Här finner du billiga märkessolglasögon 

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

  1. En väldigt ärligt skriven artikel. Jag visste inte ens om många saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *