Äkta löshår online

Om jag ska handla löshår så fördrar jag att handla det online och i detta inlägg tänkte jag berätta varför. Har man någon gång i sitt liv handlat löshår i butik lär man sig att färgkoderna på löshår. Dessa  är ungefär den samma vart man än vänder sig och därför är det inte svårt handla löshår online som passar ens egna hårfärg.

Jag upplever att priserna på löshår är bättre online och det är lättare att få olika ”medlemsförmåner” . Tex  ta 3 betala för 2 jämfört med att handla i butik. Faktum är att handlar man löshår av personal så tillkommer det dolda avgifter  som löner,  snygga lokaler mm. På det kan vissa kunder kan ta god tid på sig och plötsligt få köa i 30 minuter för få hjälp.

Fördelar med handla löshår online

  • På nätet slipper jag att köa för att köpa löshår
  • Chanserna att det jag vill ha är slutsålt är låga
  • Numera är det snabba leveranser och det kan gå på 1-2 dagar!
  • Möjligheter till att få rabattkoder, Black friday osv.
  • Lägre priser
  • Färgkoderna på löshår är ofta det samma

Det finns löshår och så finns det löshår, personligen så fördrar jag löshår som är äkta remy löshår, vilket innebär att alla hårstrån är vända åt samma håll så att håret inte trasslar. Men även extra fylliga toppar är även min favorit och det heter ”double drawn”. Jag kan en hel del om löshår då jag skrivit en guide om ämnet och använder det själv till och från.

Löshårs metoder

Det finns många olika löshårs metoder att välja på och min favorit metod är: Nail hair extensions då det kan man ha längst tid, ca 2-3 månader. Men numera har jag Tejp- öshår sedan hade en period där jag tappade mer hår än normalt. Tejp löshår kan man ha ungefär 10 veckor och sedan behöver man flytta upp det.

Clip on är något jag även alltid har ett lager av här hemma, det är smidigt att fylla ut. En stor fördel är att man kan ha det hängandes färdig stylat och byta frisyr på 5 minuter!

Jag är väldigt kräsen med löshår och ska jag ska ha det isatt ett par veckor, så vill jag gärna ha hår som är av samma struktur som mitt egna.

Det ska gärna inte vara behandlat med en ”glanshinna” som många billigare löshår har för dölja dålig kvalité. Tacka vet jag äkta hår som är mer obehandlat som jag kan vårda hemma och som har lång hållbarhet. Att lägga en liten extra slant brukar löna sig, om annat i komplimanger. För tyvärr är det finns varumärken som ta överpriser bara för att dom är kända.

Här finner du en Rapunzel rabattkod!

 

Oj, har du löshår? Det ser så äkta och glansigt! Vem vill inte höra det?

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *