Ansiktsmask med guld – 24 karat

guldmask

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Har du provat en ansiktsmask med guld? Det är inte bara lyxigt utan även väldigt effektivt. Jag tycker det ser väldigt fint ut om man tex är en sådan som mig som vill skapa ett fint lyxigt flöde på Instagram så är det perfekt att ha en ansiktsmask med guld på sig.

Personligen har jag använt en ansiktsmask med peel of effekt, det är riktigt bra. Huden blir verkligen strålande, se ovan bild. Jag kunde se i masken när jag drog av den mina porer som föll med, viktigt är att låta den verka länge så den torkar innan du drar av guldmasken.

Ansiktsmasker med guld

ansiktsmask guldPETER THOMAS ROTH 24K GOLD MASK PURE LUXURY LIFT & FIRM MASK

Här har du en lyxens guldmask, innehåller rent 24 karat guld. Ger lyft och magisk lyster, om du är ute efter synliga resultat är denna mask ett måste. Innehåller även kollodialt guld.

Pris: 899 kr

CARITA PERFECT PERFECT OVERNIGHT MASK TRIO OF GOLD

guld mask

Lyxens lyx, guld mask som nattmask, ett måste. Mogen hud.

Pris:1795 kr

 

MASQUEBAR BLACK GOLD CHARCOAL + 24K GOLD PEEL OFF MASK TUBE

guldmask_peel_off

Pris: 99 kr

Sheet mask i guld

sheetmask guld

PETER THOMAS ROTH 24K GOLD INTENSE WRINKLE SHEET MASK 1ST

Otroligt effektiv sheetmask, aktiv anti-age sammansättning av 18 neuropeptider och peptider, rent 24K guld och hyaluronsyra.

Pris: 69 kr,

Vad gör guldet?

Den ultimata lyxiga anti-aging-behandlingen, den här rika masken innehåller  rent 24K guld och kolloidalt guld för att förbättra utseendet på fasthet och ge en överdriven glöd. Känd från Cleopatras tid att ha kraftfulla åldrande förmåner hjälper 24K Gold till att fastställa, lyfta, ljusna och lugna utseendet på huden.

Guld har antibakteriella egenskaper och man tänker också stimulera kollagenproduktionen i huden. Detta hjälper till att minska utseendet på fina linjer och rynkor. Ordet på gatan är att även Cleopatra själv använde guldmaskar på ett nattligt sätt för att hålla hennes hud glödande, återfuktad och strålande.

Varför är guldmasker bra?

Det hjälper också till att ta bort eventuella föroreningar och trängsel, vilket ger dig en klar och klar hud.

Hjälper guld huden?

Guld är en antioxidant och har antiinflammatoriska egenskaper. Enligt Tabasum Mir, en hudvårdare inom kosmetisk dermatologi och kosmetisk laserkirurgi, kan metallen lugna akneinflammation, minska hudrödhet och skydda mot fria radikaler som leder till rynkor och solskador.

Här finner samtliga guld masker för ansiktet (KLICK)

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *