Samarbete med vuxen.se

Beteendevetenskaplig forskning har kommit fram till vilka färger som anser var mer attraktiva färger när det gäller sexuellt attraktiva färger. Detta gäller allt från hudfärg, hårfärg till färger i rummet och på saker. Allt påverkar oss och kanske du aldrig tänkt på detta och det är väldigt spännande att färger är så sexuellt laddade. Det är därför väldigt smart att välja rätt kläder och färger för att fånga den man vill förföra lite extra.

Olika kulturer har olika attityder och preferenser av val färg och beteende. Till exempel så är ”svart” associerat med döden i europeiska länder. Men ”vitt” är förknippat med döden i Kina och ”lila” är förknippat med döden i Brasilien.

Lila och bättre sexliv?

Lila är en sexfärg och det är en ganska så mystisk färg. Det är en färg som representerar en avvikelse från det binära, hetero normen och har en mer kreativ öppenhet. Färgen lila är en populär färg när det gäller mainstream sexualitet. Det är inte för intet att många sexleksaker är lila, har du tänkt på det?

Om färgen lila: 

Lila kombinerar stabiliteten i blått och passion för rött och det tros också vara sexuellt berövad färg eller färgen på sexuell frustration. Detta kan tillskrivas dess historiska betydelse som en färg av kungligheter, visdom, värdighet och även mysterium och magi.

Andra färger som är sexuellt stimulerande

Färgen rött, svart och koppar / brons också med på de mest sexuellt attraktiva färgerna. Forskning visar att färger påverkar våra shoppingvanor. Röd-orange, svart och kungsblå lockar impulsköpare. Rosa, ljusgrön, ljus och marinblå lockar snäva budgetkunder. Det är ganska så självklart när man tänker efter att färger och doft påverkar våra sinnen när det gäller sex. Det finns ljus som doft av eteriska oljor och ljus i ett rum ger en mystisk känsla. Man ser, det fladdrar och döljer skavanker. Det är sexigt att tända ljus innan man planerar att ha en mysig stund.

 

Åter till färgerna…

Det som kan uppfattas som en mycket sexuellt attraktiv färg på en kvinna kanske inte uppfattas samma på en man och vise versa.

Vilken färg är mest attraktiv för killar?

Andra färger som både män och kvinnor tycker är attraktiva för det motsatta könet inkluderar färger som blå och svart. Dessa är alla bra färger att gå på dejt med om du vill uppfattas som mer attraktiv. Dessutom är svart och rött ett fantastiskt parfärg.

Färg och sexuell attraktion

Intressant forskning från University of Rochester fann att killar tror att en kvinna är mer intresserad av sex när hon bär rött. Som kvinna om man vill attrahera en man lite extra så kan vissa typer av plagg även vara lite extra bra. Plagg som: shots, kläder i spets, tights, bodycon klänning, hans överdimensionerade skjorta, höga klackar, tröjor som visar bar axel. Killar tycker om när vi visar en aningen hud utan att visa för mycket. Det är därför axeltoppar och klänningar uppskattas lite extra.

 

Inred sovrummet med sexiga färger

Lila sätter grått i skuggan när det gäller sexiga färger, hävdar en undersökning och par  med sovrum med lila tema har sex i genomsnitt.Par som väljer att sova på sidenlakan är aktiva mellan sägs även ha mer sex än genomsnittet. Just det gäller inreda sovrummet är det viktigt att fokusera på att hålla det stressfritt, ta gärna en titt på Feng shui tänket och undvik att ha ditt arbetsrum i sovrummet om det går. Att ha en bild på dig och din partner kommer ge er bättre Feng shui och påminna er om varandra.  Se även till att ha bra förvaring, varför inte ha en kista i rummet för att förvara sexleksaker i ? Att använda sängbordet till förvaring är inte alltid det bästa om man har barn och vill hålla sitt sexlivet privat. Glöm inte bort att investera i fina sovkläder, velour i all ära det är fint och skönt men hur “sexigt är det”. En siden morgonrock, siden nattlinne för kvinnor är fint. För män kan ett par matchande sovset vara snyggt som har fin passform. Här för mig tankarna till Playboy mansion. 

SONA 2 CRUISE – LILA KLITORISSTIMULATOR från Vuxen.se

 

Tänk på dig själv….

Livet är för kort för att ha dåligt sex! Det finns någon för alla men ibland kanske man behöver fokusera på sig själv och komma underfund med vad man vill ha och behöver.


Gör man samma sak varje gång kan man inte förvänta sig annorlunda resultat

 • Lär känna skillnaden mellan kärlek och sex
 • Kärlekslivet motsvarar inte sexlivet
 • Börja leta efter kärlek inom dig själv
 • Spara pengar och öka dina intäkter
 • Uttryck dina sanna känslor
 • Bär rött. …
 • Drick rött. …
 • Undvik att bråka via sms
 • Använd kraften i att skriva romantiskt
 • Tillbringa en natt med att titta på film tillsammans
 • Dela upp hushållssysslorna
 • Se till att få tillräckligt med sömn
 • Dekorera sovrummet med lila
 • Testa sexleksaker
 • Glöm inte bort att klä dig fint i hemmet med

Summering: Investera i dig själv så kommer ditt sexliv bli bättre!