Samarbete med nätdejtingtips.se

Det sägs att finna kärleken inte ska vara något som gör oss hela utan att det medför mer förbättrad livskvalité. För om förhållandet mot förmodan skulle ta slut i framtiden så ska vi inte så där helt tomma utan att ha något kvar. 

Personligen så kan jag tycka att det är vissa aktiviteter man gör i livet som passar aningen bättre att göra tillsammans med en partner än med en vän, som exempelvis att åka sova över på en herrgård och ta med en partner till familjemiddagen även fast det givetvis går ta med en vän.

Så här i dessa tider är det allt fler som upplever att ensamheten blivit med påtagligt om man lever i ett ensamhushåll. Är man ett par har man varandra, samtidigt är det fler par som brutit upp sina förhållanden eller upplevt att dom behöver parterapi efter ha suttit isolerade med varandra.

Men som med allt, så gäller det att se positivt och förhoppningsvis så kanske det är nya spännande singlar ute på singelmarknaden som tidigare har nöjt sig med någon för slippa vara ensam, som numera vet vad den söker. Faktum är att det ofta blir enklare att finna den rätta när man blir äldre på grund av att man har kommit underfund med vad man inte vill ha och kör uteslutningsmetoden. Sen ska väl sanningen fram att som ung gick man ofta på ytliga saker som om killen/tjejen hade en bil, var snygg eller coolast i klassen.

Personligen tror jag på mer nischade dejtingsidor för finna kärleken online. Men i slutändan kommer hänga på att du behöver vara redo och öppen. Och jag tror faktiskt att man som kvinna/tjej kan skriva först till den andre.

Att ha en partner kan bidra till att man blir mer aktiv i livet då man har en följeslagare som många gånger vill hitta på nya aktiviteter. För visst är det så att det är lättare att sitta av tiden hemma om man är själv vs om man är två som sitter hemma och har det halvtråkigt. Och ju lyckligare vi är på det personliga kommer ge som en ripplning effekt på andra saker i livet.