Samarbete med Sinamatic

Att vara singel som man kan vara lika tråkigt som för en kvinna. Ofta så talas det mest om hur kvinnor är uttråkade som singlar och hur jobbigt det kan vara. Därför tänkte jag vända på myntet lite och se det från ett annat perspektivet. Det är trots allt fult naturligt att ha ett sexdrift även fast man är singel och ready to mingle. 

Var synlig 

Många män kämpar för att hitta någon att dejta och här skulle jag säga. Träffa vänner, syns ute. Men drick inte för mycket, fulla människor är något många undviker att gå fram och tala med. Varför inte testa ny sport, restauranger osv. Ett tips är att gå ut 3 vänner så att om du hittar något att tala med att din vän inte behöver stå där själv.

 

Se dateing som en rolig upplevelse, ett äventyr

En härlig möjlighet till att träffa massor av intressanta människor. Varje person dejta kommer att lära dig något annat och utsätta dig för nya saker i mitt liv som du alltid kommer att vara tacksam för.

 

Våga ta kontakt

Här i Sverige är vi inte lika framåt som exempelvis Usa. När jag talar med mina tjejkompisar så säger de flesta att dom önskade att män kunde vara lite mer framåt. Stå inte där i ett hörn och kolla, le visa dig gå gärna fram med ditt gäng och fråga om den du spanat på har en trevlig kväll. 

Undvik att spela aldrig spel.

Om du inte är säker vart dejtandet är på väg eller vad den andra personens avsikter är, var direkt. Varför inte säga rakt ut:

”Jag gillar verkligen dig och skulle vilja se mer av dig. Jag hoppas att du känner på samma sätt.

 

Var sårbar

Låt dig själv ta risker och testa på saker och säg saker du normalt inte skulle göra. Använd detta som en möjlighet att ta reda på hur du vill vara i en relation.

Ha inte förstort ego

Som singel behöver man vara ute där och ta tag i dejtandet, men man behöver inte ta det på så stort allvar. Som man kan man få nej till fortsatt dejtande pga dig på grund av hur du ser ut eller hur du är i sängen. Det är viktigt att komma ihåg att det handlar om deras preferenser och deras önskningar, inte om dig. Det en annan inte tycker om kan vara något den andra faller för.

Döma aldrig varken dig själv eller den andra personen som rätt eller fel, bra eller dålig

När dejting inte går så bra är det frestande och vanligt att se saker i svartvitt. Det är dessvärre en återvändsgränd. Alla människor har sitt eget sätt att kommunicera och sin egen medvetenhetsnivå. Det är något  du kommer att upptäcka när dejtar flera människor. Funkar det testa någon ny!

 

Tänk på andras känslor 

Det är riktiga människor som kan bli sårade, vill du inte ha något seriöst tycker jag det är bra att vara tydlig med det på direkten. Faktum är att vi kvinnor ofta blir mer intresserade efter att vi haft sex och det verkar inte vara samma sak för män. Här är jag ingen superexpert men öppna kort är alltid bäst. Varför inte testa sexleksaker för män

Här finner du många mäns favorit sexleksaker som: en parfymen TWILIGHT PHEROMONE PERFUME som är sofistikerad parfym med feromoner sägs bidra till fler attraheras av dig. Det finns många attribut för öka uthålligheten du förvånas över utbudet så värt spana in.