Samarbete med bästatandblekning.se

Ibland kan hemmabehandlingar vara ett bättre och billigare alternativ jämfört mot att gå till en tandklinik för att vitare tänder. Men det sägs att gnida tänderna mot jordgubbar ska ge vitare tänder, en trend som råder just nu är även att borsta tänderna med aktiv kolpulver eller tandkräm. Men det gäller att vara realistiskt, för det finns gränser på hur pass vita tänder du kan få utan att ta till en tandblekning.

Att ha vita tänder uppfattas som fräscht och hör ungdomen till samt Hollywood. Det är därför mycket eftertraktat med vita tänder! 

Det finns några saker du bör tänka på innan du bleker dina tänder

Först och främst, går du i tankarna att vilja få vitare tänder så bör du fråga dig själv: när besökte jag en tandläkare och en tandhygienist sist?

Det är nämligen så att vill du bleka dina tänder så bör du ha friska tänder innan du påbörjar din behandling. Men så länge så kan du spana in en guide som listar de bästa tandblekningen och beställer hem ditt kitt. Ha som tumstock 1- 1,5 år sedan senaste tandläkarbesöket bör vara gjort innan du börjar bleka dina tänder. 

Då kan man fråga sig varför?
Jo, för är inte din munhälsa på topp, exempelvis om du har ett blödande tandkött, hål i tänderna aka “karies” så bör du inte använda en tandblekning innan det är åtgärdat.

Så använd ditt årliga tandvårdsbidrag och se över dina tänder innan du påbörjar din hemmablekning av dina tänder så att du vet att dina tänder är redo. 

Anledningen till varför många väljer handla tandbleknings kitt online:

  • Vi vill ha vita tänder och enkelt ska det vara!
  • Den främsta orsaken är priset, handlar du online gjuter du dina egna skenor i sjudande vatten som får stelna runt dina tänder.
  • Du vill ha en billig snabb fix till ett vitare leende!
  • Tandbleknings kitt likvärdiga dom som finns hos tandläkaren!

När du blekt dina tänder så bör du se över dina rutiner, undvik de sakerna som gav dig missfärgningar på tänderna från första början skulle jag säga för att hålla dom vita så länge som möjligt!

Hoppas du uppskattar mina tips!