Välmående

Hur vi trivs i vårt hem påverkar ditt mående mer än du tror

I samarbete med hemförsäkringstudent.nu

Visste du att hur vi trivs i våra hem påverkar hur vi mår? Du kanske har vänner som lägger otaliga timmar på att fundera och inreda sina hem till vilken nytta kanske du tänker?

Kanske ditt hem duger som det är, du har allt du behöver, en säng att sova i, kök, soffa och köksredskap och så vidare. Men har du någon gång reflekterat över vad ditt hem egentligen betyder för dig?

Ett hem ställe där du kommer hem till efter en arbetsdag och det är där du börjar din dag varje morgon. Hur känner du dig när du vaknar? Är du lycklig?

Att börja dagen med att vakna upp i ett välstädat hem och kanske ta på sig favorit morgonrocken och gå dricka en kopp kaffe och därefter byta om till på sig kläder du trivs i kan gör dig mer glad och motiverar i livet. Det viktiga är inte att ditt hem ser ut som ett inredningsmagasin, utan att du trivs att bo där. Trivs du i ditt hem? I området du bor? Om inte kanske du bör tänka på att flytta!

En gång så bodde gång i ett område som jag verkligen inte trivdes att bo och det påverkade mig väldigt mycket, det blev tillslut tråkigare att göra vardagliga sysslor som att gå till den lokala affären, bjuda över vänner och så vidare. Tillslut så beslöt jag mig för att flytta och det har jag inte ångrat. Är du student så vill jag tipsa dig om Hemförsäkringstudent.nu är en sajt jämför där du kan jämföra hemförsäkringar, priserna skiljer sig åt så det lönar att jämföra och pengarna du spar kan du lägga på att inreda ditt hem eller något annat som gör dig glad.

Mitt hem, nya tavlor jag köpte från Dearsam! En vägg som innan var helt tom…

Jag var för inte allt för länge en person som valde bort att inreda mitt hem fint, för jag tänkte att mitt boende var ett tillfälligt boende, men efter flera år av att inte flytta så fick jag ett ryck och målade hemmet och började inreda. Nu känns det verkligen bättre nu att vakna upp varje morgon och att komma hem när jag ser att det är fint och att jag inte behöver ursäkta mig för vänner över hur mitt hem ser ut.

Det mesta som jag investerat i, inredning och tavlor kan jag faktiskt ta med till mitt nästa boende och jag behöver då inte börja om från början. Att börja prioritera hemmet är en av det bästa beslut jag gjort faktiskt!

Please follow and like us:

En reaktion på ”Hur vi trivs i vårt hem påverkar ditt mående mer än du tror

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *