Se upp för billiga Kinakopior av CM Slim -träningsmaskiner

Som med allt vill många sko sig på den trend och just nu är EM-träning det senaste. Många mindre salonger ser sin chans att tjäna pengar och beställer hem maskiner från Kina. Jag vill verkligen slå ett slag för att sådana maskiner kommer inte kunna ge dig resultaten som utlovas.

Det kan säkert vara farligt för dig som konsument med, här i Sverige om vi köper en maskin till en salong får vi salongsägarna en utbildning och inga obehöriga från använda maskinen. Det är väldigt noggrant om hur maskinen ska skötas och hur det ska gå till.

Se till att den som behandlar dig med EM-träning har en godkänd maskin

  • Att den har utbildning
  • Att den har gått utbildning professionellt hos leverantören
  • Att maskinen inte är från Kina
  • Fråga om få se en certifikat att personen som behandlar dig har gått en utbildning!

Det finns 2 leverantörer i Sverige som säljer EM-träningsmaskiner

  • Det är Klinkutrustning – CM SLIM -HI-EMT teknologi
  • Victusmedical – EMSCULP  (återkommer om teknologin)

Dom olika teknologierna:

Nu är det för detaljnivå för mig, som jag inte kommer djupdyka inom utan jag nöjer mig med att vetskapen att det finns två bra alternativ på marknaden.

EM SLIM vs EMSCULP

Dessa är rätt likvärdiga maskiner som du kan känna dig trygg med som sälja via två olika svenska leverantörer.

Studier, forskning

Just Emsculpt har gjort en studie på 200 personer och på så vis dragit ett genomsnitt på att 19% minskning av fett, det är svårt veta om dom menar helhet på kropp eller på utvalt ställe som mage.

I genomsnitt tappar dom 4 cm kring mage som motsvarar 20 % fett på det området och 16 % ökad muskelmassa på det området. 

———————————-

Personligen så undviker jag alla andra maskiner som inte är Emsculpt eller CM Slim, just för att jag är rädd om min kropp och hälsa.

Saker kan gå fel och jag vill vara 100 % säker på att den som behandlar mig kan sin sak. Jag har hört för mycket om billiga kinakopior och jag vågar inte ens tänka på det. En bra EM-träningsmaskin kostar skjortan för en salong för att det ligger mycket avancerad teknologi bakom dom.

Jag har som vanligt kikat närmre och jag har valt behandla mig med CM Slim, för att båda levererar 20 000 situps per 30 minuter och jag anser att CM Slim är mer prisvärt. Jag har provat båda maskinerna, men visst Emsculpt är väl snäppet lyxigare och kom tidigare på marknaden, men jag anser att det mer värt för mig att behandla mig med CM Slim för mig då jag märke ingen direkt skillnad och jag vill gå en gång varannan månad resten av mitt liv och det blir mer prisvärt för mig. Jag älskar denna EM-träning!

Resultat:

Studier visar att man tappar i snitt 4 cm runt midja och man ökar i muskler, jag har vägt mig och sett min muskelmassa i procent och jag fick rådet att tappa 8 kg fett och öka 5 kg muskler. Ser jag bara på denna uträkning.

Min vikt: 68 kg, 33,2 % fett, nu hittar jag inte min Inbodymätning för tillfället.
Tänker spontant om jag skulle öka 16 % muskler vad det är kilo. Blir lite svårt veta då jag glömt bort hur mycket muskler jag hade på kroppen just nu. Jag får be och återkomma, vilket fall så kommer det bli högt intressant att mäta när jag är klar med min CM Slim kur.

En gång blev jag felbehandlad det var en otrevlig upplevelse

Jag har var en gång på en LPG-behandling som gick allt annat än rätt till, jag fick blåmärken och sveda i flera dagar. En felbehandling kan ge men som brustna blodkärl, vilket jag har lätt att få och rumpan kan lyftas nedåt.

Det här inlägget har jag skrivit för att upplysa dom som driver salong och dig som konsument att tänka till en extra gång. Jag är absolut inte köpt!

Se min recension om CM SLIM

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.