Jag tänker börja spela Padell

I samarbete med pdlcenter.se

Jag och min kompis Marika har tänkte att testa på att spela paddel. Padel är jätte trendigt just nu och det verkar roligt.

Padel påminner om tennis ,men sägs vara lite mindre jobbigt för handleden. Just denna typ av sport ger verkligen en genomkörare av hela kroppen och det gör det så effektivt. När man har roligt så tänker man inte på att det man gör är jobbigt för kroppen på samma sätt.

När man spelar så får man många gånger börja sig ner och det ger bra helkroppsträning för träning för ben och rumpa. Det är viktigt är att aktivera mage när när spelar för att inte belasta ryggen, samt få träning av mage. Jag bor i Stockholm och Pdlcenter är en paddel-kedja och det är perfekt för mig som vill spela paddel i Stockholm

Vi kommer nog åka hit faktiskt då det är rätt nära från där vi båda bor. Det är gångavstånd om vi vill se det som en PW.

Klippkort på padel

Jag tänker att jag kan blogga om när jag varit där och slänga upp lite bilder. Man kan enkelt köpa 10-klippskort så man binder sig inte om man vill prova på.

Privatträning

Nu har jag inte alls koll på paddelreglerna, men man kan gott väl unna sig en privatträning för få mer koll. Det är ändå viktigt att rätt teknik för att undvika förslitningar.

Bollar och racket ingår i priset. Priset är för 1-2 personer där en bokar och betalar.

Rätt klädd är en motivationshöjare

Som med det mesta blir det roligare om man är klädd rätt för sporten så det kan bidra till att man känner sig mer hemma på bannan. När man blivit bättre kan man delta i liga spel och så vidare.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *