Punktbehandling för att få bort finnar – Slipp klämma finnar

Ibland får vi finnar och då vill vi ofta bli av med dom fort som möjligt. Det finns många olika behandlingar för att punktbehandla finnar men nedan är bevisade att fungera lite bättre än hemmakurer. Visste du att det numera finns en maskin mot finnar? Nämligen med Dr Dennis Gross Drx spotlite acne treatment. High tech! Att i stället hämna finnens utbrott och mer än halvera tiden för att bli av med finnen, kan det bli bättre?

Det här är framtiden mina kära läsare inom acne, jag har en maskin av dessa och längst ner i inlägget ser ni vilken!

Punktbehandla finnar

Ibland kan man få en finne dvs acne på bara ett en enstaka ställe i ansiktet/kroppen och i övrig kan man ha en bra hud. Ofta tycker jag att sådana finnar kommer väldigt olägligt och de finnarna som uppstår sådär enstaka brukar ofta vara större och värre än vanliga. Det kan ofta behöva gå flera dagar innan man kan göra något åt dom, som att klämma den osv.

Blir ju väldigt lätt att man googlar runt på ”hemma behandling mot finnar”, ”punktbehandla finnar” osv men faktum är att det går ju att punktbehandla finnarna med olika hjälpmedel så jag tänkte lista dom bästa tipsen för att punkbtehandla finnar nedan:

 • Dr Dennis Gross Drx spotlite acne treatmentdr-dennis-gross-drx-spotlite-acne-treatmen
  Gör det enkelt för dig med en maskin, bärbar LED-apparat för hemmabruk som behandlar akne och förebygger ärrbildning. Det den gör att det röda ljuset stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och på så vis hjälper till att läka din finne så att den försvinner snabbare.
  Resultat: 2 veckors klinisk studie har uppvisat att 100% av deltagarna sett en förbättring och minskad akne.
  Pris: 795kr köpt här
 • Talika Free skin anti-acne deviceTalika Free skin anti-acne device
  Free Skins riktade åtgärder ger en hälsosammare hud på bara sju dagar, använder sig både av rött och blått ljus.
  Pris: 995 kr, köp här
 •  Mesoestetic imperfection control 10 ml
  En kräm som  kan punktbehandling av acne/orenheter som snabbt och effektivt behandlar den akuta inflammatoriska processen.
  Pris:399 kr, köp här

  Jag rekommenderar: Jag själv äger den första maskinen från Dr Dennis gross och den är väldigt enkel att att använda och funkar riktigt bra. Min finne fick aldrig det utbrotten den brukar få när jag väl har dom utan det gick tillbaka. Därmed sparade jag in 2/3 del av läktid minst och slapp att få en böld och klämma den osv. Det är väldigt bra att kunna hämma finnens tillväxt genom att punkt behandla finnen så fort den uppkommit. Jäkligt bra pris med!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.