mineralsmink

I detta inlägg tänkte jag tipsa om Mineral smink! Jag kommer fylla på min lista med favoriter så ni hittar dom bästa Mineral smink på marknaden. Priser och kvalité kan verkligen skilja sig åt mellan leverantörerna. Har du bra tips på Mineral smink så  kommentera gärna 🙂

Anna Belle Minerals: är ett Polskt varumärke som håller mycket hög kvalité, det är prisvärt och bra.

annabelle minerals

Köp: Anna Belle Minerals

 

 

 

 

 

 

Nyfiken att lära dig var mineral make up

Är mineralsmink bra för dig?

Mineralsmink är bra för alla hudtyper, och det inkluderar fet hud, eftersom de naturliga mineralerna faktiskt absorberar oljor. I allmänhet har mineral fundamenten en lysande finish på grund av de lättfångande pigmenten som används i formlerna, men om du föredrar en matt yta har du fortfarande bra alternativ för din hudtyp.

Vad är skillnaden mellan mineralsmink vs vanligt smink?

Skillnaden mellan mineralsmink och vanligt smink är främst att göra med Mineralsmink innehåller ingredienser mot irritation (som zink) som är skonsammare på din hud och detta leder till färre utbrott. Mineralsmink innehåller en hälsosam del av zink och titandioxid.

Vad är mineralsmink tillverkad av?

Idealt är mineralsmink exakt hur det låter som: kosmetika tillverkade mestadels av naturligt förekommande mineraler som utvinns från jorden. Mineraler som zinkoxid, järnoxid, titandioxid, glimmer och ultramarin mals upp i fina partiklar och används för att göra pulver och fundament.

Kan du sova i mineralsmink?

Mineralsmink är så ren att du kan sova i den. … Att sova i din mineralsmink kan inte bara skapa akneutbrott, utan att ”friska” smink kan påverkas i porerna, vilket får dem att se större ut.

Är mineralsmink bra för åldrande hud?

Mineralsmink i pulverform är faktiskt närande för torr hud och orsakar en daggig, lätt reflekterande finish. Detta ger dig en hydratiserad och ungdomlig glöd! Mineralsmink främjar frisk hud och kommer inte att täppa till porerna. Det är till och med en naturlig källa till solskydd!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *