Vrid upp flörtfaktorn vid online dejting

Samarbete med hittakärleken.se

Brukar du flirta?Att flirta är något som ofta inte kommer naturligt för alla, men är något som man kan lära sig och det kan drastiskt öka din chanser att fånga uppmärksamheten hos det motsatta könet, samt även få människor av ditt eget kön att känna sig lite avundsjuk på din flirtiga karisma.

Att flirta hjälper dig att slappna av och tillför ett roligt inslag i många sociala situationer i livet. Det passar dig som kan läsa mellan raderna och inte tar allt så bokstavligt. För tyvärr så är det en del människor som inte förstår när någon flirtar, utövar ironiska skämt. Men är du en flirtig person, så kanske du ändå inte passar med en rak person som tar allt så bokstavligt. 

Övning ger färdighet

Öva på att flirta framför en spegel hemma eller med en pålitlig vän. Även om det kan kännas besvärligt i början så kan ett flirt:igt möte med främlingar och bekanta hjälpa dig att öka ditt självförtroende och få att flirta att känns naturligt. 

Du vet att du behärskar konsten att flirta när föremålet för din uppmärksamhet börjar flirta tillbaka. Att flirta, leka lite, kan hjälpa till att lätta stämningen och få båda att känna kamratskap med varandra. De är som att spela en roll i en roll som bara omfattar er två.

Utövar du online dejting så kan flirtande över chatt ta dig ett steg längre..

Starta konversationen avslappnad och precis som i den verkliga världen så kräver online dejting på dejtingsidor att någon tar första steget. Så det första steget för att flirta att är att komma dina kalla fötter och hoppa in direkt. Exempelvis att skriva ett kort meddelande till den andra personen som frågar dom om deras dag eller ställa dom en specifik fråga om arbete eller skola eller helt enkelt säger ”Hej!”. Det viktiga är att ta kontakt. 

Håll konversationen naturlig

Försök att inte göra konversationen så uppenbar kring ”dejting”, ha en normal vänlig konversation. Välj gärna en sak från deras profil och säg något lättsamt roligt kring det. Det skapar omedelbar intimitet och kan avslöja din charmig:het. Ber om ursäkt omedelbart om han / hon är förolämpad.  En uppriktig ursäkt kan också berätta att du är sentimental och bryr dig om andras känslor.

Undvik Ja/nej frågor

Var inte en konversation dödare! Att välja generiska frågor ger intetsägande svar och online flirtande är inte tänkt att vara intetsägande. Så håll konversationen spännande, avslöja lite dig själv och försök få veta om personen genom att ställa specifika frågor.  Tex, vilken är din favorit vin? 

Boka ett IRL möte

Tillslut är tiden kommen för att ses, ni har pratat med varandra och det verkar trevligt. Ingen orkar att chatta i evigheter! Våga bjuda ut på dejt, det behöver inte vara något avancerat, ett glas vin, fika, promenad eller besök på ett konstmuseum om ni borda tycker om konst.

Lycka till!

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.