Eltandborste i hög kvalité

-Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Clas ohlson-

Vet inte om du använder dig av eltandborste men det gör jag, jag ville ha en eltandborste i hög kvalité så det blev en av de dyrare från Oral-B från Braun som jag köpte hem. Nu har jag haft den i ett år och jag är väldigt nöjd faktiskt. Man kan ju undra vad som skiljer dom billigare eltandborstarna vs det mer  dyrare eltandborstarna. Jag kan säga att jag gjorde inte så noggrann undersökning, jag struntade helt i ” Bäst i test eltandborste” det där är helt individuellt och det är något snittvärde och räknar i det mest prisvärda, det betyder inte du får den bästa eltandborsten.

Eltandborste i hög kvalité

Sen frågar jag mig själv, hur länge håller en sådan eltandborste? Den eltandborsten vi köpte när jag var liten på 90 talet gick aldrig sönder och vi ersatte med mer modern eltandborstar tillslut. Jag var inte priskänslig när jag skulle köpa eltandborste, jag hade skaffat räls på undertänderna och ville verkligen ha något bra. Alltid när jag köpt dyrare saker har det lönat sig på sikt, 1 varit nöjd med design, 2 funktionerna man får med sig, 3 hållbarheten. Jag är lite av tekniknörd och har jag väl köpt något jag är nöjd med har jag den i många år.

Recension Oral-B Genius 10000N:

Priset måste ju spela in vad man får, se på den jag valde den får så att man kan koppla den med mobilen, den säger till när man borstar för hårt och lyser rött (jätte bra) sen lyser den i sig och det är trevligt tycker jag. Greppet är även i gummi så den blir inte så hal så att man tappar den. Det finns vissa som försöker sig så sig in med borstar som ser ut som vanliga tandborstar, det tror inte jag på, Braun är dom bästa eltandborsten med sina runda huvud som rullar sig runt på tanden och verkligen kommer åt över allt. Jag köpte Oral-B Genius 10000N eltandborste för 1599 kr.

Den är skit bra, rekommenderar den till alla, snygg och aldrig haft så rena tänder någonsin!

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *