Activated charcoal – Aktiv kol som Tandblekning

activaded charcoal tandblekning

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Har du hört talas om Activated charcoal – Aktiv kol på svenska? Det är det senaste inom tandblekning. Det kan vara så att du sett det utan du tänkt det för det kan vara så att du sett bilder på någon som borstar tänderna med något svart? Men hur kan något sådant svart ge vitare tänder kan man ju undra, därför tänkte jag berätta lite mer om Activated charcoal. Personligen förespråkar jag naturlig tandblekning för mina tänder för att vi föds endast med en uppsättning tänder och dom vill jag behålla hela livet och inte slita ner i onödan.

Activated charcoal /Aktivt kol

Har intressanta egenskaper som kan göra det effektivt för tandblekning. Aktiverat träkol är ett populärt ämne idag med många användningsområden, du kan smöra det på ditt ansikte, tvätta håret med det, och borsta tänderna med det svarta pulvret.

Activated charcoal som tandblekning

Ett 100% naturligt och veganvänligt tandblekningspulver eller tandkräm som hjälper till att avlägsna fläckar och missfärgningar på dina tänder. Innehåller aktiverat kol av finaste kvalité som är icke-slipande och idealiskt för att få vitare tänder. Aktivt kol är mycket säkert som tandblekning men det är ändå viktigt att inte trycka mineralen mot emaljen för hårt.

Doppa en ren, våt tandborste in i det pulveriserade träkol (eller i särskild tandkräm med Activated charcoal)  . Borsta tänderna med en stängd mun för att slippa svarta stänk i badrummet.

Activated charcoal som tandkräm

Vill man göra det smidigt för sig rekommenderar jag Activated charcoal  som tandkräm, det är enkelt att klämma ut från en tub och det går helt enkelt mer snabbare förfarande.

Köpa activated charcoal i Sverige

Det finns en del aktörer i som säljer Activated charcoal i Sverige och jag har testat två aktörer och fann att den från My lite white secret smakade godast och gav bäst resultat.

my white secret
My white secret, bild beautybyjen.se

 

Köp produkter med Activated charcoal  (klick)

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *