Lash by Qui professional – fransförlängning produkter

För ett par veckor sedan var jag på en skönhetsmässa och kom i kontakt med Lash by Qui professional som är ett svenskt märke med professionella produkter för fransförlängning. Dom har stilrena förpackningar, innovation och tänker på miljön. Här kan ni se deras hemsida Lashby Qui Proffessional

Här kan ni se några av deras produkter som jag äger, dom är riktigt stilrena och snygga tycker jag. Aldrig har jag ägt en pincett som är så fint paketerad. För mig är helheten viktigt och den fick jag här. Jag har deras rengöringmousse för fransförlängning så nu ska jag boka en fransförlängning framöver och då har jag allt jag behöver.

Dessvärre behöver du ha ett inlogg för se mer information om vad dom erbjuder, bästa är att ni kikar på deras Instagram.

Att ha fina fransar och bryn är viktigt, speciellt bryn för det ramar in ansiktet och visar våra ansiktsuttryck. Just nu håller jag på och sparar mina fransar med näring och snart blir det single fransar tänker jag. Finns inget mer härligt än vakna upp och känna sig redo!

 

Kommentera