Bästa Youtube kanalen om kändisarnas operationer

Lorry Hill Vloggar om kändisarnas skönhetsoperationer och hon är riktig duktig på lista ut vad kändisarna har gjort för skönhetsoperationer.

Kändisarnas operationer

Lorry delar med sig av kändisarnas operationer för att hon vill lyfta fram vad som är möjligt att operera. Så att vi kan veta hur pass mycket dom gjort för att se ut som dom ser ut och att det skapar ideal människor som inte gör skönhetsfix kan uppnå. Hon berättar även hur mycket alla operationer och fix kostar. Vilket många gånger är hutlöst det.

Personligen är jag intresserad av att veta vad som är möjligt att göra på en människa i skönhetsväg och det handlar inte om att jag letar operationer att göra, jag är allmänt nyfiken som person och jag tycker hennes Vloggar är riktigt välgjorda med bra information, tveklöst den bästa inom denna genré.

Lorry Hill har gjort en del operationer själv och vet mycket om ännet. Hon väljer att gå till den bästa hennes pengar räcker till och det är något hon förespråkar. Det är allt för många som tar genvägar och opererar sig där det är billigt och får dåliga resultat. Låt dig inte luras av moderna hemsidor, ibland är dom bästa dom med urgamla hemsidor, bra plastikkirurger sprids via gott rykte bland vänner.

 

Jag stödjer Lorry Hill på hennes Patreon  så att hon kan få lite mer intäkter till kommande skönhetsfix plus att jag kan se videos som Youtube inte tillåter lägga upp som hon delar.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.