Ultrasonic Skin Spatula

Innehåller reklam och annonslänkar

WOW jag har äntligen köpt en Ultrasonic Skin Spatula och jag är så nöjd. Det var som jag hade förväntat mig, porerna åker ut. Jag har en spegel som ger flera gånger större bild och jag hade mycket orenheter på min näsa och jag såg att porerna bara flög ut på spateln och jag blev såld.

För länge sedan var jag på en ansiktsbehandling och hon som gjorde den på mig sade att jag borde investera in en Ultrasonic Skin Spatula för hemmabruk och nyligen slog jag till och en vän fick testa den med så hon kommer också att köpa en. Det är så otroligt bra att ha maskiner hemma som man kan komplettera mellan ansiktsbehandling för att det blir för mycket att rengöra vid ett tillfälle om man inte underhåller sin hud själv hemma.

Bästa Ultrasonic Skin Spatula för hemmabruk

Denna är likvärdig dom på salong för proffesionellt bruk. Super enkel att använda och beroende framkallande. Men det är nog inte bra göra det för ofta, det rekommenderas 1-3 gånger per vecka. En annan sak är sjukt bra är att du kan använda den för att få in serum bättre i din hud genom dina porer.

Jag älskar den i alla fall och det var bra pris och kvalitén känns hög också, skön i handen och enkel att avvända.

Köp Ultrasonic Skin Spatula, DERMAFLASH DERMAPORE Pore Extractor & Serum Infuser

Pris: Ca 1100 kr

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.