Punktbehandling för att få bort finnar – Slipp klämma finnar

Innehåller annonslänkar och reklam för Foreo

Ibland får vi finnar och då vill vi ofta bli av med dom fort som möjligt. Det finns många olika behandlingar för att punktbehandla finnar men nedan är bevisade att fungera lite bättre än hemmakurer. Visste du att det numera finns en maskin mot finnar? High tech! Att i stället hämna finnens utbrott och mer än halvera tiden för att bli av med finnen, kan det bli bättre?

Punktbehandla finnar

Ibland kan man få en finne dvs acne på bara ett en enstaka ställe i ansiktet/kroppen och i övrig kan man ha en bra hud. Ofta tycker jag att sådana finnar kommer väldigt olägligt och de finnarna som uppstår sådär enstaka brukar ofta vara större och värre än vanliga. Det kan ofta behöva gå flera dagar innan man kan göra något åt dom, som att klämma den osv.

Blir ju väldigt lätt att man googlar runt på ”hemma behandling mot finnar”, ”punktbehandla finnar” osv men faktum är att det går ju att punktbehandla finnarna med olika hjälpmedel så jag tänkte lista dom bästa tipsen för att punkbtehandla finnar nedan:

Cropped shot of a young woman’s face before and after acne treatment on face. Pimples, red rash on the girl’s forehead. Problem skin, allergy, care and beauty concept. Dermatology, cosmetology
ESPADATM 2 COLLECTION lanseras hösten 2023 hos utvalda återförsäljare och på FOREO.COM

ESPADATM 2

Behandla irriterande blemmor på endast 30 sekunder och förebygg uppkomsten av återkommande utbrott. Med den kombinerade kraften av blått LED-ljus och T-SonicTM-pulseringar, är ESPADATM

 

ESPADATM 2 Plus
För dem som drabbas av svårare och återkommande utbrott av blemmor och inflammerade bölder är ESPADATM 2 Plus väldigt bra!

ESPADATM 2 Plus

Gå till Foreo hos Lyko 

Gå till Foreo hos Eleven 

Gå till Foreo hos Nordic feel 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.