Nuface under ögonen för strama upp huden och minska påsar

Innehåller annonslänkar

I detta blogginlägg kommer vi fokusera på användningen av NuFace specifikt under ögonen och hur denna teknik kan ge dig en upplyftande och föryngrande effekt.

NuFace och Mikroströmstekniken

NuFace använder sig av mikroströmsteknik, en säker och smärtfri metod för att stimulera musklerna och förbättra hudens elasticitet. Under ögonområdet är detta särskilt fördelaktigt för att minska fina linjer och bekämpa tecken på åldrande.

Fördelarna med NuFace under Ögonen

  • Reduktion av Puffighet: NuFace kan hjälpa till att minska puffighet under ögonen genom att främja lymfatisk dränering och förbättra cirkulationen.
  • Minskning av Fin Lines och Rynkor: Mikroströmarna riktar sig mot musklerna och hudlagren för att minska synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer och rynkor.
  • Ökad Produktabsorption: Genom att använda NuFace före applicering av ögonkrämer eller serum kan du öka absorptionen av produkterna för maximal effekt.

Hur Man Använder NuFace under Ögonen

  • Rengör Huden: Se till att ögonområdet är rent och fritt från smink eller produkter.
  • Applicera Ledande Gel: Använd en ledande gel för att säkerställa optimal kontakt mellan NuFace-enheten och din hud.
  • Glide Försiktigt: Följ anvisningarna och glid NuFace-enheten försiktigt över ögonområdet, undvikande direkt kontakt med ögat.
  • Upprepa Regelbundet: För bästa resultat använd regelbundet enligt tillverkarens rekommendationer.

Resultat och Upplevelser

Jag har använt nu 3 gånger i veckan och jag ser skillnad på mina påsar underögonen och mina rynkor.  Jag är frälst, jag ska visa er bilder!

Köp eye och lip delen här 

Vill du göra det enkelt för dig kan du köpa en separat för ögonen och läpp så slipper du köpa ett startkitt.

Köp Nuface Fix

Avslutande Ord

NuFace under ögonen erbjuder en innovativ och skonsam metod för att förbättra ditt utseende. Med dess mikroströmsteknik kan du få en mer ungdomlig och upplyftande blick på ett sätt som passar in i din dagliga skönhetsrutin.

För att ta del av denna avancerade teknik och få en ögonblicklig förbättring, överväg att integrera NuFace i din dagliga skönhetsvård. Utforska de fantastiska resultaten och ge ditt ögonområde den uppmärksamhet det förtjänar.

Läs även, Få effektivt bort påsar under ögonen med Foreo massage device

Läs även om  Carbox therapy under ögonen för att ta bort påsar under ögonen.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *