Bästa maskin för slimma kroppen hemma -NuFACE NuBODY

Nubody

NuFACE NuBODY är en elektrisk kroppsmaskin som är utformad för att hjälpa till att forma och toning av kroppen hemma. Det fungerar genom att använda mikroströmsteknologi för att stimulera musklerna och öka cirkulationen i områden där du använder enheten.

Många användare har rapporterat att de har sett märkbara resultat efter regelbunden användning av NuBODY, inklusive minskad celluliter och fastare, mer tonade muskler och är en av dom mest sålda skönhetsmaskin för hemmabruk för att tona kroppen. Enheten är också lätt att använda och kan anpassas för att passa olika kroppstyper och områden.

Men det är viktigt att notera att ingen maskin kan ersätta en hälsosam livsstil med regelbunden motion och en balanserad kost. Om du överväger att använda NuBODY eller någon annan kroppsmaskin, är det alltid bäst att tala med en läkare eller tränare först för att se om det är lämpligt för din specifika situation och mål.

NuFACE NuBODY är en spännande skönhetsmaskin för hemmabruk med mikroström som förbättrar kroppens huds struktur och spänst med tydligt resultat. Jag har provat Nuface för ansiktet och det är en fantastiskt maskin som ger tydliga resultat av lyft, det är ett måste om man är över 30 år skulle jag säga.

NuFACE NuBODY är en av dom bästa på marknaden för slimma kroppen

Det sagt, NuFACE NuBODY är en populär och effektiv elektrisk kroppsmaskin som kan hjälpa till att forma och toning av kroppen hemma. Det fungerar genom att använda mikroströmsteknologi för att stimulera musklerna och öka cirkulationen i områden där du använder enheten.

Många användare har rapporterat att de har sett märkbara resultat efter regelbunden användning av NuBODY, inklusive minskad celluliter och fastare, mer tonade muskler. Enheten är också lätt att använda och kan anpassas för att passa olika kroppstyper och områden.

Med åren blir våra kroppar med slappare och det är svårt oavsett hur mycket vi än gymmar att tighta till kroppen över allt  (främst huden) och det är där mikroström kommer in i bilden! En NuBody maskin är verkligen maskin utöver det vanliga,  det är den första FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström för hemmabruk!
Att gå på salong och göra denna typ av skönhetsbehandling är kostsamt och det stora fördelen att göra det hemma själv är om du kör som en kur 60 dagar under 5 minuter per dag och du får bevisade resultat.

 

Om Mikroström

Mikroström-behandling är svag ström som aktiverar hudens lymfsystem och muskler. Metoden är lämplig även för lyftande kroppsbehandlingar som t.ex. strama upp kroppen, tighta  till huden, strama till gäddhäng och lösa slapp hud på magen och ojämnheter som celluliter.

  • FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström
  • NuBODY’s unika Micro-4 teknologi fokuserar på kroppens svårbehandlade områden och slätar ut ojämnheter i huden.

Vilka resultat nedan, med hemma behandlingar kan du få den regelbundenheten vs gå på salong som kräver tid och pengar.

 

NuBODY’ resultat

NuFACE_NuBODY_fore_och_efterbild

Användning:

Använd 5 minuter om dagen per behandlingsområde. För de första 60 dagarna använd 5 dagar per vecka. Efter 60 dagar använd 2-3 dagar per vecka för att upprätthålla resultat.

Resultat:

Verkliga resultat
Börja se resultat på 30 dagar!
I en oberoende klinisk studie fann vi:

92% visade en ökning av tonen *
84% sa att deras hud verkade fastare *
80% av deltagarens hud verkade mjukare *
* NuBODY Clinical Study 60-dagars resultat. En enda centrerad, icke-randomiserad, enkelarmsförsök för att utvärdera prestanda hos NuBODY hudtonningsanordning för behandling av milda till måttliga celluliter hos lår och skinkor (enskilda resultat kan variera). Studienummer C17-D012.

Pris: 4995 kr

En behandling på salong för mage hos Nannic  NBE kostar ca 1300 kr per gång, du har tjänat in Nubody maskinen på endast 5 behandlingar.

Köp Nubody här

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.