NuFACE Trinity- Fitness for your face

För ett par veckor sedan var jag på ett trevligt event och fick veta mer om ansiktsmaskinen NuFace Trinity- Fitness for your face. Jag var sedan innan bekant med denna ansiktstränare då jag hade fått äran att prova den en skönhets-mässa. Men nu var det äntligen dags för lansering av den i Sverige så att vi alla man kan köpa hem vårt eget exemplar.

NuFACE Trinity

nuface trinity

 

Är en mindre maskin för hemmabruk som fungerar som motion för ditt ansikte, med hjälp av mikroström tränar man enkelt och snabbt igenom och återuppbygger ansiktet och halsens muskler.

NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ansikte och hals ett tydligt lyft på bara 5 minuter och har tagit världen med storm. Den har genomgått kliniska studier, är godkänd av FDA och lanserades i USA år 2005 av grundaren, Carol Cole. 

Teknologin:

NuFACE Trinity använder sig av lågfrekvent mikroström för att träna ansiktets och halsens muskler. NuFACE finns både för professionell användning samt hemmabruk och säljs världen över.

 

NuFACE Trinity Facial Trainer

3 i 1 maskin, genom att köpa till olika huvuden får du mycket för pengarna. 
Trinity* är NuFACE signaturapparat och det är en multifunktionella apparaten som kan kombineras med tillbehören Wrinkle Reducer och Eye & Lip Treatment attachment.

Användning:

Kan användas vid enstaka tillfällen men bör användas regelbundet för långsiktigt resultat. Används på hud rengjord med NuFACE Face Gels. En omgång tar ca 5-15 minuter att göra.

Resultat av NuFACE Trinity:

Utlovar att huden får en ny spänst, minimerar linjer och rynkor, ger ögonpartiet ett mini-lyft och förbättrar hela ansiktskonturen. NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas att användas regelbundet för att verka långsiktigt.

Före och efterbild på Nuface
Före och efterbild, högra sidan är efter.

3-veckors kur:

När du börjar på gym, är det en inkörs period. För bästa resultat behöver du helst använda NuFace som en kur varje dag. Där efter kan du underhålla med färre behandlingar.

I press:

Många kändisar använder NuFace, som Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims och Bobbi Brown.

Köps här: Hos professionella hudvårdsinstitut, kliniker och på nätet 

Pris:

NuFACE Trinity Facial Trainer 3 895 kr

NuFACE Trinity ELE (Eye & Lip Attachment)  1 795 kr

Info:Special behandlar ögon- och läppområdet. Reduceras linjer, rynkor samt kråksparkar och ögonområdet samt brynen  ett naturligt lyft. Runt munnen minimeras läpplinjer, rynkor och nasolabiala linjer samtidigt som den ger läpparna mer volym.

NuFACE Trinity Wrinkle Reducer Tillbehör 1 795 kr
Info: LED-tillbehör består av en noggrant utvald kombination av rött, amber och infrafrött ljus som reducerar samt motverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

NuFACE mini Facial Toning – 2 495 kr

Info: Mini är en liten, bärbar utgåva av apparaten Trinity, den är lika kraftfull som Trinity men kan inte användas tillsammans med andra tillbehör.

 

Recension av NuFACE Trinity:

Jag gillar den massor och jag kommer lätt köpa hem maskinen. Att få synliga resultat på endast en behandling är wow. Jag vet att våra ansikten förfaller med åldern, då det är ett område vi inte tränar så ofta. Nuface Trinity var enkel att använda och det följer med instruktioner och det finns även videos. Dock kommer jag ej köpa med rött ljus, då jag hellre vill ha som en hel led-ljusmask som Dr Dennis gross säljer. Behandlingen var verkligen skön och kändes inget obehagligt. Jag kan tänka mig göra det bara för att det är skönt!

 

2 comments / Add your comment below

    1. Det är väl ström som är lägre, jag ska forska med inom det men det är ju ström som tränar ansiktets muskler. Super bra!

Lämna ett svar