Galvanisk ansiktsbehandling för hemmabruk

Innehåller markandsföring för min webbshop: beautybyjenshop.mynuskin.com

Galvanisk ansiktsbehandling är sedan länge känt som en väldigt effektiv behandling för hudföryngring. Numera kan du även utföra en galvanisk ansiktsbehandling som hemmabehandling. Nu säger inte att du ska sluta helt med dina salongsbehandlingar, det är en lyx du förtjänar. Men precis som träning så behöver vi underhålla våra ansikten. Och sanningen fram har jag personligen inte råd att gå en gång i månaden. Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW,  perfekt att göra innan en viktig tillställning.

Galvanisk ansiktsbehandling maskin

På söndagar har jag min hemma-spa kväll och då är det ett prefekt tillfälle att implementera en Galvanisk ansiktsbehandling.  Det är väldigt enkelt och du kan regelbundet utföra det på dig själv om du har några minuter över på morgonen eller kvällen. Med andra ord är det enkelt att hålla ansiktet i toppform!

En Galvanisk ansiktsbehandling för hemmabruk, nu du äntligen underhålla din hud i ansiktet när det passar dig. Regelbundet och förebygga åldrande! Skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov.

 

Behandlingen påminner lite om liknande styck behandling:

  1. Mesoduo-skinbooster cirka pris 1800 kr för 45 minuter
  2. Infuzion system ansiktsbehandling som har en kostnad på cirka pris 1900 sek
  3. Skinbooster cirka pris 1800 kr

Grundprincipen bygger på att du vill slussa ner näring under hudytan, något inte vanliga serum når utan tillförsel av nål, maskin med galvanisk ström.

>>>Läs mer och köp maskinen här<<<<

Har du frågor maila mig på info@beautybyjen.se så hjälper jag dig med vad du behöver och
så kan du få en prova på rabatt. Du kan enkelt skriva PM på min Instagram —>> @beautybyjen.se 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.