Skönhetsmaskiner för hemmabruk

Ansiktsrengöring maskin – Bäst i test effektiv rengöring av ansikte

Med en ansiktsrengöring maskin kan du äntligen få bort sminket som du aldrig lyckas med innan. Känner du som mig att sminket är svårt få bort? och ännu inte testat en ansiktsrengöring maskin, så kan det kanske bli nästa steg i din rengöringsrutin av ansikte.

Personligen upplever jag att jag behöver tvätta mitt ansikte minst 2 gånger för att känna mig ren från smink på kvällen och efteråt om jag drar en bomullstuss över huden i ansiktet med en toner så kan jag se att smuts finns kvar. Det gett mig en frågeställare, blir min hud någonsin riktigt ren?

En ansiktsrengöring maskin kan effektivisera rengöringen

Det måste finnas en anledning till att dessa ansiktsrengöring maskin går åt som smör i solsken. Känslan att få känna sig riktig ren, det är en känsla som för mig är en stor favorit känsla. Jag har inte bloggat om rengöringsvampar ännu men dom så går det åt mindre rengöringsprodukt vilket gör att det blir mer prisvärt, samma sak är det med en rengöringsmaskin för ansikte.

Första generationens rengöringsmaskin för ansikte var ett märke jag nu glömt bort dessvärre men får uppdatera om det men är gjort med borstar. Den typ av maskinen med borstar som roterar är inte hygiensikt och från min vän fick mögel i sin maskin och då hade hon betalt dyra pengar för den. Inte så trevligt!

Få bort alla makeuprester

Tänk att få bort alla makeuprester samt få 99,5 % av smuts och olja från huden, då hade jag i alla fall varit nöjd. Den tar även skonsamt bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer.

Salong ansiktsrengöring rengöring för hemmabruk

Normalt sätt känner jag mig endast riktigt ren i ansiktet om jag varit på salongsbesök. Jag har då inte råd gå på salong varje dag en vill gärna ha salong ansiktsrengöring rengöring för hemmabruk om man säger så! Och är jag 99,5 % ren varje dag med att rengöra mitt ansikte är jag nöjd, säkert mer ren än på salong hehe.

FOREO ansiktsrengöring maskin

Luna ansiktsrengöring maskin som med hjälp av  T-Sonic™ teknologi, som har  ultrahygieniska silikonborsten som är 35 gånger mer hygienisk än syntet- och nylonborstar är därför ett betydligt bättre alternativ. Den tar skonsamt bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden

Det är inte alltid ansiktsrengöring som är avgörande

Personligen har jag testat mängder med olika ansiktsrengöring, dyrt, billig, osv men jag har inte uppnått den känslan av 100 % ren hud. Jag har därför bestämt mig att investera i en ansiktsrengöring maskin. Då vänner, bekanta, har FOREO så vet jag att den är bra och kommer därför satsa på en sådan.

Funktion: T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin

Foreo kommer i olika storlekar, mini är perfekt på resor och den större kan man ha hemma. De olika modellerna har olika funktion för dom olika hudtyperna som finns. Dom små är ursöta 🙂

Foreo_LUNA_3
Foreo LUNA 3

Foreo LUNA 3 är den senaste modellen för 2019 och den har 30% mjukare silikon. LUNA 3s borstar är skräddarsydda för varje hudtyp och kan fortsätta att anpassas i FOREO-appen genom att välja olika pulsationsintensiteter och massagerutiner.

Det är verkligen high tech, Svensk teknologi med! Den senaste maskinen är mer gångbar än dom andra maskinerna, då den kan skifta mellan olika hudtyp lägen.

1 USB-laddning håller upp till 650 användningar.

Köp Foreo Luna 3 alla färger 

Pris: 2195 kr

Jag valde Foreo Luna 3 för jag väljer alltid det senaste om jag ska köpa något!

Dessa Foreo sälj en var 7:e sekund över hela världen, så dom är extremt populära och därmed Bäst i test ansiktsrengöring maskin som pengar kan köpa!

Köp alla FOREOS HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *