Ansiktsrengöring maskin – Bäst i test effektiv rengöring av ansikte

Foreo_LUNA_3

Innehåller annonslänkar och reklam för LYKO, Current body

Med en ansiktsrengöring maskin så kan du äntligen få bort sminket och kanske du undrar, hur ska jag tvätta mitt ansikte? Läs då vidare för mitt bästa rengöringstips av ansikte.

Jag tycker att det kan vara riktigt svårt att få bort sminket på kvällen innan jag ska sova förut. Men nu har jag kommit på det ultimata tipset för att få bort allt smink vid rengöring.

Så får du bort smink bäst

  • Börja med en bomullsrondell och en makeup remover
  • Rengör med en ansiktrengöring
  • För extra rent, använd en Foreo den avlägsnar 95,5% av allt smuts
  • Avsluta med toner, serum och ansiktskräm.

En ansiktsrengöring maskin är grym vid sminkrengöring

Det måste finnas en anledning till att dessa ansiktsrengöring maskin går åt som smör i solsken. Känslan att få känna sig riktig ren är oslagbar.

Den första generationens rengöringsmaskin för ansikte var ett märke jag nu glömt bort och var som en borste men den har visat sig kunna bli möglig.

Få bort alla make up rester

Tänk att få bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Foreo tar även skonsamt bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer.

Salong ansiktsrengöring rengöring för hemmabruk

Normalt sätt så känner jag mig endast riktigt ren i ansiktet om jag varit på ett salongsbesök. Men tyvärr så har jag inte råd gå på salong så ofta så att underhålla min hud hemma och få den 99,5 % ren varje dag känns riktigt bra.

FOREO ansiktsrengöring maskin

Luna ansiktsrengöring maskin har med hjälp av T-Sonic™ teknologi och ett ultrahygieniska silikonborste. Denna  är 35 gånger mer hygienisk än jämförelsevis syntet- och nylonborstar är därför ett betydligt bättre alternativ vid ringöring.

Det är inte alltid ansiktsrengöring som är avgörande

Personligen så har jag testat mängder med olika ansiktsrengöring, dyrt som billigt men jag har inte uppnått den känslan av 100 % ren hud förens jag började med dubbelrengöring. Jag har därför jag har köpt en Foreo.

Foreo maskinen kommer i olika storlekar, mini är perfekt på resor och den större kan man ha hemma. De olika modellerna har olika funktion för dom olika hudtyperna som finns. Dom små är så söta 🙂

Funktion:
T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin

 

Foreo_LUNA_3
Foreo LUNA

Foreo är ett svenskt varumärke, visste du aatt Foreo sälj en var 7:e sekund över hela världen? Dom är extremt populära och troligtvis bästa ansiktsrengöring maskin som pengar kan köpa.

Har du problem med acne läs även gärna om FOREO PRESENTERAR ESPADATM 2 COLLECTION

Samt under min kategori, akne 

Gå till Foreo hos Lyko 

Gå till Foreo hos Eleven 

Gå till Foreo hos Nordic feel 

CURRENBODY oftast bäst pris här, ingen tull eller frakt

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *