Östermalms bästa Thaimassage i Stockholm

östermalms bästa thaimassage

I denna bloggpost tänkte jag avslöja Östermalms bästa thaimassage i Stockholm. Det har har tagit sig sina x-antal massagetimmar för att kunna ge dig denna information och är det någon som kan finna kvalitet så är det jag hehe men jag har fått en uppsjö av varierande kvalitet av thaimassage för hitta det bästa. I den här artikeln kommer vi att utforska vad som faktiskt innebär att vara bästa thaimassage och varför det är viktigt att välja rätt terapeut för att få den bästa upplevelsen enligt några kriterier som jag anser krävs för att vara en bra thaimassage.

Vad är thaimassage?

Thaimassage är en form av manuell terapi som har sitt ursprung i Thailand och har blivit alltmer populär över hela världen på grund av sina många hälsofördelar. Thaimassage är en terapiform som innefattar en kombination av stretching, tryck och massagetekniker. Det syftar till att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och främja avslappning. Men vad skiljer bästa thaimassage från resten?

Varför jag anser Golden Sabi är  Östermalms bästa Thaimassage

Kompetent terapeut

För att uppnå den bästa thaimassage-upplevelsen är det avgörande att välja en terapeut som är kompetent och välutbildad. En kompetent terapeut har en djup förståelse för människokroppen och kan anpassa behandlingen efter individuella behov.

Anpassad behandling

Varje person har unika behov när det gäller thaimassage. Den bästa terapeuten kommer att anpassa behandlingen för att adressera specifika problemområden och mål.

– Du kan välja olika aromaoljor mot olika behov, relax, stress med flera och även olika liniment.

Ren och avslappnande miljö

Miljön där thaimassage utförs spelar en stor roll i att skapa den bästa upplevelsen. Det är viktigt att miljön är ren, lugn och avslappnande. Terapeuten följer stränga hygienrutiner. Detta inkluderar att använda rena handdukar, massageoljor och renbäddade ytor.

  • Här är det super rent och fin miljö, inte en sunkig källare som de flesta andra massagekliniker på med fallfärdiga toaletter och där det luktar thaimat. Det är ljust och fräscht i lokalen utan för massage-rummen och personalen verkar stormtrivas med, vilket är viktigt tycker jag.
  • Jag gillar att lokalen är som en boutique salong med massor av spännande produkter att köpa hem som, oljor, stenar, smink och hudvård, tvål med mera. Dessa saker kan bli uppskattade gåvor att ha med sig när man går bort och kombinerar med ett presentkort på massage. 

Klientens bekvämlighet

För att uppnå bästa thaimassage måste klientens bekvämlighet vara en prioritet. Det handlar om att skapa en bekväm och trygg miljö för klienten.

Kommunikation och feedback

En kompetent terapeut kommer att uppmuntra klienten att kommunicera under behandlingen och ge feedback. Detta gör det möjligt för terapeuten att justera behandlingen efter klientens behov.

Långsiktiga resultat

Den bästa thaimassage-upplevelsen strävar efter långsiktiga resultat. Terapeuten kommer att arbeta tillsammans med klienten för att uppnå och bibehålla hälsa och välbefinnande. 

-Du kan köpa klippkort och spara pengar med, vilket är bra för det krävs ofta fler behandlingar.

Recension Golden Sabi 

Det finns olika typer av Golden Sabi som erbjuder olika typer av  thaimassage och sist provade jag Sport thaimassage, vilket var helt perfekt efter att jag varit och tränat och den kommer jag ta igen. Jag valde 55 minuter vilket är en bra längd. Min massör var duktig på att fördela tiden väl,  så att jag fick massage, jag behövde det som mest och lade hela tiden lika lång tid på varje kroppsdel, vilket är något jag upplever många inte har koll på hur man fördelar tiden bäst. Det gjorde att jag kunde koppla av för jag visste att massören inte slarvade.

  • Golden Sabis massörer har arbetat på ett annat thaimassage salong innan som blivit uppköpt och jämfört med många andra ställen där det känns som om vem som helst masserar i familjen så får du verkligen kvalitet och det är värt att det kostar aningen med, men med klippkort är det riktigt prisvärt och du kan använda ditt friskvårdsbidrag här och handla på faktura om du driver företag.
  • Det är helt enkelt, lite bättre, fräschare och bättre helt enkelt och jag sätter inte min fot på sunkiga ställen där dom anställda inte trivs.
  • Authentic thaimassage, mycket av massagen bygger på traditionell thaimassage som exempelvis Traditionell Thailändsk fotmassage, även kallad zonterapi vilket jag verkligen ska prova framöver, faktum var att jag hade värsta spänningen i fötterna sist som senaste massage botade mina spänningar i foten och underben,  så underbart.
  • Har du opererade bröst kan du be om 2 kuddar att ha mellan brösten, det är super bra tjänst!

Slutsats

Att förstå vad bästa thaimassage innebär är avgörande för att välja rätt terapeut och uppnå de önskade resultaten och Golden Sabi har bästa thaimassage för dig som söker upplevelse och premium massage och jag har nu besökt flera gånger och kvaliteten är jämn, vilket också är viktigt. De erbjuder även skönhetsbehandlingar och det ska jag även prova på, älskar att salongen har från topp till tå-service och all denna information är 100 % inte sponsrat utan min ärliga recension. 

 

Golden Sabi på Bokadriekt 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.