Lymfmassage på Rolloff maskin – Roller maskin

lymfmassage

Jag har testat en Rolloff maskin, en lymfmassage på en rollermaskin på Östermalm i Stockholm. Detta är stort i USA att du går till en studio med dina vänner och kör ett 45 minuterspass och utför övningar enligt ett schema och som skärmen visar. Det är extremt effektivt och du behöver verkligen ha med dig vattenflaskan till passet. 

Lymfmassage är ett utmärkt sätt att öka transporten av viktiga näringsämnen och hjälpa till att bygga upp ditt immunförsvar. Det är svårt att leva en hälsosam livsstil och fortfarande gå i skolan, arbeta eller göra saker du tycker om. Massage hjälper till med detta problem.

Tänk om det fanns en maskin som kunde ställas in för att massera dina lymfkörtlar? Det finns det faktiskt.

Lymfmassage växer snabbt fram som den mest effektiva terapeutiska behandlingen för cancer, kroniskt trötthetssyndrom och andra tillstånd. Lymfmassage är ett kraftfullt och hjälper till att öka din hälsa och välbefinnande genom att öka flödet av lymfvätska i kroppen, samtidigt som det stimulerar dina muskler och förbättrar cirkulationen.

Fördelar med lymfmassage

Med lymfmassage kan du upplev omedelbar lindring från stramhet i övre delen av ryggen och nacken eller stelhet på morgonen. Upplev ökad flexibilitet & rörelseomfång, minskad svullnad och lätthet i huden. Bli av med oönskade fettavlagringar med mindre ansträngning. Lymfmassage är perfekt för dig som gillar helkroppsträning.

Lymfmassage kan hjälpa vid övervikt, vätska och svullnad i kroppen, stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan. Metoden kan också hjälpa efter brännskador och operationer – många kvinnor har fått god hjälp av metoden efter bröstcanceroperation. Johanna mina lår krympte efter lymfmassage

Lymfmassage består av en kombination lätta, mjuka rörelser i lymfnodernas riktning. 

Recension lymfmassage 

Jag har testat traditionell lymfmassage där en människa masserar och jag kände inte att det hände något nämnvärt i min kropp. Visst det var med djupgående en vanlig massage men jag kan tänka mig att det är svårt utföra den i den utsträckningen som behövs för verkligen ge kroppen en rensning. Däremot LPG upplevde jag var bättre en lymfmassage av en människa, MEN nu har jag provat något som är bättre än dessa båda två, nämligen lymfmassage man utför själv på salong på en Rolloff maskin. 

LPG runt 800 kr
Massage runt 900 kr
Roll off 445 kr 

Roller maskin – Rolloff bästa lymfmassage

Det jag upplevde efter provat lymfmassage med Rolloff är det mest effektiva lymfmassagen på marknaden.  Ni som följer mig vet att jag endast nöjer mig med det bästa.

Att aldrig någonsin har min kropp kommit igång så här, jag var helt matt och körde inte dom hela 45 minuterna, min kropp behövde verkligen detta. 

Mina problem:
Jag har på mina lår och armar som hårda sektioner med slagg och redan efter en behandling så kände jag att detta började lossna. Det är helt fantastiskt faktiskt! Jag som har en känslig hud klarar inte heller LPG för mina blodkärl kan spricka, men detta var jättebra för min kropp. Här lutar jag mig själv mot rullningen och det blir verkligen så att det rullas åt rätt hår, upp mot hjärtat.

Lymfmassage på Östermalm

Det är betydligt mer prisvärt mot det jag testat tidigare och mer effektivt, jag signade upp mig på en kur direkt och känner att detta är något jag kommer göra till och från resten av mitt liv. Betydligt med billiga mer roligt med då du gör det i en studio och du kan gå med två vänner och prata med varandra medans nu rullar era kroppar ihop, något jag bjudit in vänner till att göra med mig. Redan nu har jag fått en vän helst fast, hon älskar det. Hon har även gjort en fettsugning och då är det väldigt bra att göra denna typ av behandling för få ett bättre jämnare resultat. 

Släpp de dyra spabehandlingarna och prova lymfmassage idag hos LUKSTOCKHOLM

Pris: ca 400

Rekommenderade blogginlägg från mig:

Lär dig mer om Lymfsystemet 

Läs även om maskiner för att öka blodcirkulationen i kroppen

Så ökar du blodcirkulationen i fötterna 

Las om Carbox therapy som med hjälp av koldioxid ökar cirkulationen 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.