Cryo T-Shock ansiktsbehandling

qryo t shock ansikte

En Cryo T-Shock ansiktsbehandling är något som skiljer sig avsevärt från en vanlig ansiktsbehandling och jag har testat denna “Hollywood ansiktsbehandling” och jag tyckte den kändes mycket uppiggande. Jag har varit på skönhetskliniken Nuevida på Stockholm som är en av få i Sverige erbjuda denna behandling till sina kunder.

Jag tänkte att jag ska berätta lite mer om Cryo T-shock ansiktsbehandling som har inget med att gå in i en fryskammare som ni kanske har sett att man kan göra för kroppen. Det är främst för återhämtning!

Denna ansiktsbehandling har inte heller något med att kall luft sprutar över ansiktet, utan  vid en Cryo T-shock behandling så är det ett munstycke som först värmer huden och därefter kyler huden. Behandlingstiden är kort, drygt 10 minuter tror jag det var.

 

Vad som händer vid en  Cryo T-shock ansiktsbehandling

  • Den kylande effekten aktiverar kollagen genom att blodkärlen samlas. Som du säkert vet så är kollagen viktigt för vår hud för spänst och ju fler kollagenfibrer din hud har under sig och ju starkare dessa fibrer är, desto stramare och fastare kommer din hud att se ut.
  • En Cryo T-Shock ansiktsbehandling åstadkommer det med en applikator belagd med en gel, som är säker för alla ansiktstyper. T-Shock-enheten applicerar inte bara kollagen förstärkande kyla, utan applicerar också termisk värme till ansiktet.
  • Detta är den avgörande skillnaden mellan vanlig Cryo och Cryo T-Shock (”T” står för termisk.) När termisk värme appliceras på din hud, så öppnar (utvidgar) sig blodkärlen. Denna utvidgning aktiverar immunceller och tar bort skadliga bakterier, vilket gör det mycket effektivt som anti-age för ansiktet.

 

Vad är fördelarna med en Cryo T-Shock ansiktsbehandling?

Du får alla fördelar med en spa-behandling ansiktsbehandling som rengöring och anti-aging. Men Cryo T-Shock kan också frysa bort fettansamlingar under hakan eller frysa slapp nacke och lös hud. Ingen spa-behandling i ansiktet kan minimera uppkomsten av en dubbelhaka som en Cryo T-Shock. Detsamma gäller för att strama upp lös hud.

Avancerad Ansiktsbehandling

Jämfört med en vanlig spa-ansiktsbehandling så får din hud en mer strålande glöd omedelbart efter behandlingen men det resultatet försvinner ganska fort. Dessutom får du inga kollagen förstärkande fördelar med en vanlig ansiktsbehandling. Cryo T-Shock-kur, så kommer du att uppleva en märkbar förbättring av kollagenproduktionen.Väljer du att göra behandlingen på ansikte så ses de initiala resultat tenderar vara i några veckor.

Det är därför man får mer resultat med avancerade ansiktsbehandling, då dom även arbetar förebyggande med att anti age hudvård som hjälper dig att korrigera och förbättra din hud. Att arbeta förebyggande är nyckeln till bromsa åldrande! 

 

Andra hudproblem:

Intressant är att även Cryo T-Shock ansiktsbehandling även kan hjälpa vid hudproblem som :rosacea, eksem eller akne, då behandlingen krymper porerna med den växlande värmen och kalla strömmar och tar bort gifter under huden och bidrar till en bättre blodcirkulation och ökat syre och att näringsämnen att tränga in i hudcellerna.

 

Resultat av Cryo-t shock :


Minskning av rynkor, fina linjer eller kråksparkar runt ögonen. Görs bäst som en kur! För att bibehålla effekterna kan man behöva en Cryo-ansiktsbehandling var tredje till femte vecka. Ju oftare du går, desto mer permanenta resultat blir, eftersom ansiktet kan förändra hudens struktur och fasthet över tiden.

 

Min recension av Cryo t-shock Facelift ansiktsbehandling med Esse 

Jag tycker det kändes som en mycket spännande behandling och det är en ansiktsbehandling som jag nu lagt in i min ordinarie hudvårdsrutin. Jag känner verkligen att det är värt att göra några mer avancerade ansiktsbehandlingar några gånger per år för att få mer bucks for the money och underhålla själv hemma.

Jag gjorde även en microström ansiktsbehandling innan denna och det är verkligen också något jag kommer fortsätta med, jag har gjort det några gånger. 

Qryo T-shock tyckte jag kändes behagligt med värmen och rätt kallt med det kalla, det var något helt nytt för mig. Jag kunde direkt se hur min hud var mer stram och mer lystrig hud. Jag fick en underbar ansiktsmassage som dränerar bort påsar under ögon och mörkar ringar, tänk vad ansiktsmassage är bra. Det ska jag börja göra mer hemma på mig själv på mina söndagsspa! Jag måste säga att Esse produkterna som är ekologiska var super bra, så god doft och jag ska köpa dom när mina serum jag har börjar ta slut faktiskt. 

 

Pris per behandling: 1600 kr, totalt 60 minuter. Köps bäst som kur!

 

Övrigt:

Cryo T-Shock på kroppen

Kan även användas för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter samt tona och strama upp huden. Genom att utsätta huden för kalla temperaturer aktiveras kollagenproduktionen i de djupare lagren och skapar en mjukare, fastare och tätare hud på ytan.  Cryo T-Shock-fettfrysning processen har visat sig förbättra och minska fettcellerna i behandlade områden med cirka 20% till 40%. Efter dränering bearbetas och elimineras de förstörda fettcellerna naturligt.

1 kommentar

  1. I want to try the cryo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *