Acape – Dr Nuria Civill

Avancerad medicinsk hud och skönhetsvård

Nyligen gjorde jag en uppfräschade skönhetsbehandling. Har du haft en tuff vinter så kommer du må betydligt bättre av att få bli lite extra fräsch till våren. Det är till och med nästan bevisat. Jag tänkte därför tipsa om en seriös utövare av estetiska behandlingar nämligen :Dr Nuria Civill på hudvårdskliniken/medicinsk klinik Acape.

Det finns ju kliniker vs kliniker och det är skillnad på medicinsk hudvård vs ”hudterapeut hudvård” . På Acape finns allt samlat under ett och samma tak.

Trådlyft på Södermalm

Jag har inte nämt det förut förutom på min Instagram, men jag har precis gjort en förebyggande trådlyft i mitt ansikte för att få igång collagen produktionen, få en uppstramande effekt och bli allmänt fräschare. Behandlingen görs med PDO-trådar från V-soft lift som är de mest avancerade trådarna på marknaden. De har även nu lanserat trådar som är ännu  mer uppstramande och som är som små skruvar.

Nuria min behandlare var väldigt trevlig och har lång erfarenhet inom estetiska skönhetsbehandlingar och är en utbildad läkare. Jag kunde verkligen känna att jag var i trygga händer hos henne.

Ett trådlyft är en behandling som behövs utföras ytterst professionellt och hygiensikt, då det rör sig om många instickshål i ansiktet med trådarna.

Jag tycker alla över 30 år borde unna sig denna en v-soft behandling för tyvärr så är det så att vi blir ju inte yngre med åren. Då kommer hamster-påsar, hängande kinder, nasibiola vecken som verkligen lägger till år på ditt utseende.

Jag har märkt att när jag talar om trådlyft, så är det är delade läger om denna behandling. Det är ganska många som ryggar tillbaka, men det beror på okunskap. Priset för en  V-soft lift behandling för 50 trådar ligger på cirka 12 000 kr och jag gjorde 88 trådar denna gång och är en behandling som riktigt bra!

Innan behandling så får du tablett för minska ev blödning, lugnande om du behöver och sedan bedövas du med lokalbedövning. Jag rekommenderar dig att vara i din bästa dagsform och kom den tiden på dygnet du är som piggast och se till att ha ätit mycket innan. Se även till att du i förväg bäddat rent i din säng och du har sköna kuddar att sova på rygg med.

(I ett annat inlägg berättar jag mer exakt om V soft lift och när tiden är mogen så kommer jag visa före och efterbilder på mig själv även fast det inte är en wow effekt då jag redan hade  en ungdomlig hy.

Jag har gjort V-soft lift för några år sedan och jag har knappt åldrats sen dess. Jag älskar att jobba mot mitt mål: 10 000 spa-timmar  😉

Resultat:

V-Soft Lift är självabsorberande trådar av ett väl beprövat vävnadsvänligt material som helt bryts ned inom 200 dagar, de har små mikroskopiska hullingar som lätt fixeras i hudvävnaden samt ser till att trådarna sitter fast. Man får även en föryngrande effekt genom den innehållande substansen L-lactid acid som ökar kollagenproduktionen och bromsar hudens åldringsprocess. Huden får en bättre lyster, kvalité och spänst.

Resultatet syns direkt efter ingreppet men den slutliga effekten syns fullt ut efter 2 till 4 veckor. Svullnad och blåmärken kan förekomma.

V-Soft Lift får endast genomföras av utbildad och certifierad läkare

 

vsoft lift by nr nuria civill
V soft lift by nr nuria civill

Acape

Adress: Swedenborgsgatan 12

info@evidenceclinic.com 

Docktor Nuria Civill 

Tele: 073-5401 555

Boka direkt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

3 kommentarer

  1. Fast Skinplan kan knappast kallas lyxigt.

    1. Det stämmer att det inte är en lyxklinik men det är en del av Medicera som min vän äger och som bla har V soft lift…

  2. Do you have any suggestions for writing articles?
    That’s where I always struggle as well as I simply wind up looking vacant display for lengthy time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.