Prp en naturlig hårbehandling för få fylligare hår

prp

Har du hört talas om PRP?

Det kallas Platelet-rich plasma. Det är vårt blod är gjord av två huvudkomponenter, röda blodkroppar och plasma. Plasman innehåller vita blodkroppar och blodplättar, som är rika på tillväxtfaktorer.

Tillväxtfaktorer, i en mening, spelar en stora rollen som budbärare och signalerar till hudceller att fungera. Faktum är att de har använts i medicin för att behandla en rad hälsoproblem, som håravfall,  inklusive artrit, tecken på åldrande som rynkig hy.

PRP kan bidra till att stimulera aktiviteten hos dina hårsäckar och på så vis främja ny hårväxt

PRP är ett bra behandlingsalternativ för håravfall eftersom då det finns mycket vetenskapligt baserade artiklar som visar på dess effektivitet, som ökande hårantal, hårtjocklek och tillväxtfasen hos hårcykeln som åter igen vaknar till liv.

Så funkar PRP

Liksom vid de flesta procedurer är det en noggrann process involverad i att använda PRP för hårväxt, som börjar med en bloddragning från patientens arm. Därefter  sätt blodröret i en centrifug maskin, som vrider blodröret för att separera de röda blodkropparna från plasman. Plasman, som är rik på blodplättar injiceras sedan direkt i hårbotten vid hårrötterna

Processen är noggrann fördelas över hela hårbotten.

Behandlingstid: 30 minuter

Antal behandlingar: görs bäst som en kur på 3 behandlingar

Pris: En kur brukar kosta ca 10 000 kr

Resultat: Det komma redan efter 3-4 veckor genom att du märker stubb i hårbotten

Klinik i Stockholm som gör PRP

Jag har gjort denna behandling och den är väldigt bra, jag tänkte att jag kommer slänga upp bilder på det senare. Jag har även gjort PRP i ansiktet.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.