Permanent hårborttagning med laser i stockholm

Jag har gått på en permanent hårborttagning  med laser i Stockholm på Akacia Medical nu ett par gånger och snart är det dags igen. Det är verkligen en grym behandling som jag tycker att fler borde prova på. Det är en smärtfri laser hårborttagning med Soprano Ice. Varför vill man ha håriga ben om man kan slippa det tänker jag?

Soprano ICE är den mest effektiva lösningen för hårborttagning!

Denna maskin är så bra att den kan behandla håret året runt och man behöver inte hålla sig borta från solen. Det är mer i framkant om man säger så, varför behöva stressa i onödan och behöva gå endast på vintern. Eller som den moderna människan som reser till solen året runt, ska den aldrig kunna bli av med håret på kroppen med en laser hårborttagning?

Varför  Soprano ice lasern ärmycket mindre smärtsam än andra laser- eller IPL-enheter?

Jo, Alma Lasers SHR” in-motion har en innovativ teknik som har förändrat världen av laser hårborttagning eftersom det är praktiskt taget smärtfritt. Den har en teknik, med den unika kylda spetsen som kan leverera högre nivåer av energi utan att för den delen överhetta huden. Innan behandling appliceras en klar Aloe vera gel som minimerar också friktion samt lugnar huden.

Som med alla lasrar måste du förstå tekniken och hur den fungerar. Att bara slå på maskinen och välja en förinställning är aldrig tillräckligt. Behandlaren behöver vara medveten om variabler: som hud och hårfärg, och samt ha definierade mål för varje session.

Alma Lasers produkter och behandlingsmetoder är kliniskt testade och stödda av internationella läkare, hudläkare och läkare.  Det finns flera fallstudier och vetenskaplig forskning som utförs av några av de bästa läkare och forskare världen över.

Recension:

Det känns verkligen inte att göra behandlingen förutom lite i dom känsligare områdena som bikini och armhåla där håret är lite grövre. Men vad jag förstått är detta inget mot vanlig laser. Alma har flera andra maskiner som jag nu även blivit sugen på att testa så ska spana in det utbudet med. Jag älskar att gå på olika behandlingar för bli fräschare. Jag har väldigt ljusa strån på mina ben det är aningen svårare att bli av med, det jag fick läsa mig är att man inte ska rakat precis innan behandlingen utan kvällen innan så att det finns extremt kort hår som man inte kan känna att få kontakt med lasern.

Pris: Det varierar men det är bra priser. Jag tror att jag kommer tjäna in pengarna under min livstid där jag sparar in både tiden och behöva köpa rakhyvlar. Rakhyvlar är inte direkt billigt om man som jag endast vill ha Gillette.

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *