När är det dag att börja med botox?

Samarbete med clinicnvy.se

En vanlig fråga är när ska man börja med botox? Och nyligen såg jag en rolig bild Instagram som sade att köpte du din musik på Cd skiva när Destiny’s child kom så behöver du troligtvis botox. Det fick mig faktiskt att skratta högt för i de flesta fall så är det rätt.

Jag började och testa botox ganska så ung, runt 25 år gammal och sedan dess har jag gjort det lite till och från. Främst för ha det aktivt under sommaren. Det är inte nu förens jag är över 30 år som jag upplever att jag egentligen “behöver det” en aning.  Botox är verkligen individuellt och det beror på hur muskler i ansiktet används. 

https://www.instagram.com/p/CCoWiJ9AvS7/

Hur vi rör våra ansikten i vardagen påverkar vårt åldrande..

Jag vill ju hålla mig fräsch så länge som möjligt så jag undviker att dra ihop ansiktet sådär enormt på gymmet när det är jobbigt för att inte aktivera musklerna i onödan. Det kan tyckas extremt i mångas ögon men rynkor uppkommer genom att vi rör våra ansiktet. Kanske sitter du utan att du vet och drar ihop ögonbrynen när du arbetar, ja då kommer det på sikt bli en rynka mellan ögonbrynen. Det är nog den rynkan som flest irriterar sig på, det är väldigt lätt att få den att slappna av med botox. 

På sommaren när det är sol är det bra att använda solglasögon, att kisa hela dagarna bidrar till att rynkor kring ögonen. Också ett väldigt vanligt område att göra botox på. Solglasögon är viktigt ha för att skydda våra ögon mot UV-ljus, snyggt är det också. 

Forma om ansiktet med botox

Botox är något som ofta missförstås, det förknippas med extrem ytlighet och jag tycker inte botox får så mycket positivt som den faktiskt förtjänar. Tex har du en mungipa som dras nedåt så kan du pigga upp den med botox. Samma sak med hängande ögonlock, då kan botox ge ett minilyft på ögonbrynen. Har du breda käkar eller dålig definition på käklinjen så kan botox även hjälpa till där. Det är nämligen så att våra ansikten har otroligt mycket muskler och vissa av dom arbetar nedåt och drar ner våra ansiktsuttryck. Då kan man med hjälp av botox skapa en bättre balans. 

Ge omtanke till våra ansikten

På senare tid har jag börjat läsa på mer om ansiktsmassage och det är superbra att använda sig av mellan alla behandlingar på salong. Just våra ansikten är svårt att “träna” och muskler som inte får tjäna kommer bli slappa och börja hänga. Varför så många i Hollywood ser få välbevarade är för att dom behandlar även sitt ansikte med mikroström hemma och salongsbehandling. 

https://www.instagram.com/p/CH-8JZipHUZ/

Clinicnvy är en skönhetsklinik i Malmö

Dom arbetar med hållbar skönhet i fokus. Det går verkligen i hand med mina värderingar när det gäller skönhet. Ni vet som följer mig att jag föredrar premium och att arbeta Pro-anti age och inte masskonsumera. Clinicnvy har valt att arbeta med produkter som har klinisk evidens (bevisad effekt) för din säkerhet och för ett långsiktigt resultat. På deras hemsida står det att dom även kommer snart till Stockholm och då kanske det blir så att jag tar mig ett besök. Söker du långsiktiga lösningar så varför inte boka in en konsultation hos dom för att se över dina behov och skapa en behandlingsplan.  

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.