Lymfdränerande behandling under ögonen med Carboxy Therapy

Trots att jag gör Lymfdränerande under ögoen med min Foreo som hjälper en del väljer jag nu att gå steget längre och göra en Carboxy Therapy under ögonen.

Vård under ögonen är en avgörande del av hudvård, och en innovativ metod som väcker uppmärksamhet är Lymfdränerande behandling. I detta blogginlägg kommer vi att fördjupa oss i detaljerna av denna unika behandling, utforska dess fördelar, vetenskapen bakom den, och hur den jämförs med traditionella metoder.

Förståelse för Carboxy Therapy

Carboxy Therapy utmärker sig som ett banbrytande tillvägagångssätt för vård under ögonen. Till skillnad från konventionella behandlingar utnyttjar den kraften av syre och koldioxid för att effektivt stimulera lymfatisk dränering.

Vätskeansamling under ögonen, som syns som påsar, kan ge intrycket av att man är tröttare än man faktiskt är. Denna företeelse är vanligtvis kopplad till olika faktorer och kan påverka ens utseende och självkänsla. Det finns dock flera sätt att hantera och minska detta problem.

Orsaker till vätskeansamling under ögonen:

  1. Sömnbrist: Otillräcklig sömn kan bidra till vätskeretention, vilket syns tydligt under ögonen.
  2. Kostvanor: En diet hög i salt kan orsaka vätskeretention och påsar under ögonen.
  3. Ålder: Åldrandet kan leda till förlust av hudens elasticitet och därmed ökad synlighet av påsar.
  4. Genetik: Genetiska faktorer kan spela en roll i predispositionen för att utveckla påsar under ögonen.

Dålig blodcirkulation och påsar under ögonen

Dålig blodcirkulation kan vara en faktor som bidrar till uppkomsten av påsar under ögonen. När blodcirkulationen är nedsatt, kan det leda till ansamling av vätska och svullnad i området runt ögonen.

Fördelar med lymfatisk dränering under ögonen

  •  Från minskning av svullnad
  • Minskning av mörka cirklar till förbättrad övergripande hudhälsa

Jämförelse av  Carboxy Therapy med andra metoder

Carboxy Therapy skiljer sig från traditionella krämer, serum, och andra behandlingar under ögonen. Jag skulle säga att detta är överlägset, krämer och massage hemma kan bara ta dig en bit.  Ett extra tips är ha höjd huvudet under sömn. Det kan underlätta dränering och minska svullnad.

Slutsats

Carboxy Therapy ett övertygande alternativ för dem som vill bli av med påsar under ögonen. Det är väldigt prisvärd behandling, små områden 500 kr. Jag kommer visa er mina före och efter bilder framöver och jag mår faktiskt dåligt över detta besvär för det får mig att se lite trött ut, det kan även vara så att jag har fettförlust eller gammal filler men det är något som kan uteslutas efter en kur med Carboy Therapy på skönhetskliniken Ung för evigt på Fridhemsplan i Stockholm, vilket jag tänkte testa innan jag funderar på andra beslut.

Rekommenderat innehåll:

Kan verkligen rekommendera denna maskin, Nuface under ögonen för strama upp huden och minska påsar.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *