IPL fungerar även för att bli av med hår permanent

Samarbete med mellolaser.se

 

Nu förtiden så gör det inte längre ont att ta bort hår permanent, det är en gammal myt som fortfarande skrämmer människor att till att våga sig på denna typ av behandling. Det är nämligen så att tekniken gått framåt enormt och inom kort är frågor som: Gör det ont att ta bort hår permanent med IPL? som bortblåsta!

Tack vare en kraftfull utrustning med extremt bra kylsystem möjliggörs i stort sett smärtfria behandlingar, äntligen kan man ta bort hår med hög säkerhet.

Jag har testat IPL laser hårborttagning och jag måste säga att det var väldigt effektivt behandling för att få bort oönskat hår. Jag bytte ett tag till en annan metod, men ska jag gå tillbaka till renodlad IPL då det inte riktigt tog på mina ljusa hårstrån på benen.

Tyvärr så är det att ljust hårstrån är inte det lättaste att bli av med, för helst så ska man ha mer mörkare hårstrån. Men som tur är har de flesta mörkare strån i armhåla, brösthår som är vanliga områden att vilja bli av med håret på. Här får du fråga din behandlare för att få veta vad som kommer krävas i behandlingsväg, men nästan alla kan bli hårfria med lite tålamod.

Framöver så ska jag även ska testa på IPL i ansiktet och bröstkorgen mot ytliga blodkärl, själva behandlingen verkar nämligen även hudföryngrande. Som ni förstår är IPL maskin en otroligt mångsidig maskin. Behandlingshuvudet yta är några centimeter i kvadrat, så det går fort att behandla större områden som exempelvis ben.

Mellolaser är en är en laserklinik i centrala Malmö där säkerhet och utbildning är A och O. Allt för att du som kund ska känna dig säker!

Något som är väldigt förmånligt är att du får bättre priser om du väljer fler behandlingar.

  • Kombinerar två behandlingar får 10 procent i rabatt.
  • Tre behandlingar ger 20 procents rabatt
  • Fyra olika behandlingar eller områden lämnas 30 procent i rabatt!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *