Forma kroppen med CM Slim

Jag har bokat in en kur CM Slim för att forma min kropp. Jag känner nämligen att  träningen på gymmet räcker inte dit jag vill och det finns  en grad hur pass man kan punktträna kroppen på gymmet för få kroppen att formas som dit jag vill.  Så för ett tag sedan så påbörjade en kur med CM Slim och det känns väldigt spännande att se kommande resultat. Mitt mål med kuren är att bygga en större rumpa utan att få större lår, samt en plattare mage och starkare bål. Jag vill verkligen punktträna rumpan och jag tycker om extra smala låt.

Det är positivt att bygga muskler, för har vi muskler på vår kropp så bränner våra kroppar med kalorier även fast vi vilar. Vi behöver ha muskler för att få en stark kropp. Svaga magmuskler kan dessutom resultera i problem med svanken, något jag själv har ibland då jag sitter ner en hel del. Jag ser denna CM Slim-kur som ett komplement till min vardagsträning. Det är nämligen svårt uppnå samma resultat som du får av en behandling på 30 minuter som innebär ca 20 000 situps. 

Om CM Slim

CM Slim använder sig HI-Emt teknologi och är den senaste teknologi senaste tekniken inom Body contouring, det ska tilläggas att CM Slim hette tidigare EM Slim.

Du har säkert hört talas om EMS-träning? Träning som sker med hjälp av el det har funnits i många år. HI-emt teknologi (High Intensity Focused Electromagnetic technology) och ger en annan typ av sammandragning av dina muskler.

  • Behandlingstiden är endast 30 minuter
  • Lika effektiv som 20 000 – 30 000 sit ups!

Update, 20211101: se mina före och efterbilder med CM Slim

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.