Carboxy Therapy recension

Carboxy Therapy, även känd som syreterapi, är en medicinsk procedur där en blandning av syrgas och koldioxid injiceras under huden. Tanken är att öka syretransporten till vävnader samtidigt som kroppens naturliga reaktioner stimuleras.

Carboxy kropp

Carboxy therapy har snabbt blivit ett populärt val för dem som söker förbättra sin hud på olika sätt. Denna innovativa behandling har visat sig vara effektiv för att minska celluliter, behandla hängande hud med mera.

En av de mest eftertraktade fördelarna med carboxy-behandling är dess förmåga att minska celluliter. Genom att injicera en blandning av syrgas och koldioxid under huden stimuleras blodcirkulationen och syreförsörjningen till vävnaderna ökar. Detta kan bidra till att bryta ner fettansamlingar och förbättra hudens struktur, vilket resulterar i en jämnare och fastare hud.

För dem som lider av hängande hud kan carboxy-behandling vara en icke-kirurgisk lösning. Genom att öka produktionen av kollagen och elastin kan behandlingen ge huden mer spänst och fasthet. Resultaten är ofta märkbara redan efter några sessioner.

Oxycarboxy Therapy recension

Min erfarenhet med Oxycarboxy Therapy var överraskande positiv. Det här är ingen behandling för den klena, men klarar du göra en läppförstoring klarar du det här. Behandlingen sker med en nål och det går få kyla innan nålen sticks ner, det som känns är när luften åker in för det rör sig om stora mängder.

Jag hade som depåer med hårt på utsida lår, på armar och lite runt käklinjen så jag behandlar alla områden som pö på min kropp. När jag väljer en skönhetsbehandling så vill jag ha det mest effektivt och att det finns dokumenterad forskning om det och det gör det. Wow säger jag bara, gud vad kroppen släpper ifrån sig slagg.

Bilder under behandlingen, film kommer

Munken med fett får sig en behandling
När jag behandlade min munk runt naveln såg jag gravid efteråt, men det lade sig efter en stund.

Jag har behandlingen några gånger och mina armar är mycket mjukare för det gjorde ont att ta på dom, min käklinje är mycket tydligare med.

Före och efterbilder Carboxy kommer

Det är fantastiskt att en sådan naturlig behandling fungerar så bra och jag undrar varför så få känner till den. Jag får helt enkelt blogga om alla olika resultat Oxycarboxy therapy kan ge.

Fördelar med Carboxy Therapy

  •  Minimala biverkningar och låga risknivå
  • Det är en icke-invasiv procedur som tar lite tid och ger snabba resultat
  • Att behandla celluliter är skit dyrt behandla normalt sätt, men med Oxycarboxy är det faktiskt billigt i jämförelse.

 

Sammanfattningsvis är Carboxy Therapy skitbra!
Kommer du att prova Oxycarboxy Therapy? Dela gärna dina tankar och upplevelser i kommentarerna nedan!

Ps lägg bokmärke, före och efterbilder kommer 🙂

Läs mer på Ungförevigt.se som är en skönhetsklinik i Stockholm på Fridhemsplan där trevliga Caroline behandlar mig och hon är sjuksköterska vilket är ett måste för mig när det gäller nålar!

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *