Bästa tatueringsborttagning i Stockholm

bästa tatueringsborttagning i Stockholm

I samarbete med Eraze Stockholm

Tatueringar har blivit allt vanligare i dagens samhälle, men vad händer när du ångrar en tatuering eller vill ha den borttagen? Tidigare var det en smärtsam och tidskrävande process som krävde flera sessioner med laserbehandlingar. Men nu finns det en ny teknik som kallas Picosure laser som gör borttagningen snabbare, effektivare och mindre smärtsam. I denna artikel kommer vi att diskutera varför Picosure laser är det bästa alternativet för att ta bort tatueringar.

Jag personligen är sådan som inte vågar chansa och läser på innan och vill gå till det som är säkert, för jag har respekt för laser och min hud är känslig. Jag minns när filler kom till läpparna och  jag väntade i flera år för hinna höra om eventuella risker med filler och jag tyckte dom som kom var så ”hårda” och vilken tur  att jag väntade för sedan kom Juvederm som var mjukare och nu behöver vi inte vänta på bästa laser för ta bort tatueringar , för bästa teknologin för det finns nu. Vilken tur för mig och eventuellt dig hehe. Det är även vinter nu så det är lämplig tid på året man behöver undvika solljus på behandlade området.

Varför är Picosure laser bäst för att ta bort tatueringar?

Att ta bort en tatuering kan vara en utmaning, men med teknologiska framsteg och innovativ medicinsk utrustning har processen blivit mycket enklare och mindre smärtsam än någonsin tidigare. En av de mest effektiva metoderna för att ta bort tatueringar är Picosure laserbehandling.

Jag har jämfört utbudet på marknaden och själv besökt en laserklinik i Stockholm  för en göra en hudföryngring med laser, (läs om den här) och kommit fram till att den vanligaste och mest effektiva behandling bästa tatueringsborttagning i Stockholm  med PicoSure laser.

Vad är Picosure-laser?

Picosure-laser är en laserbehandlingsteknik som använder en hög energinivå för att bryta ner bläckpartiklar i tatueringen i mycket små partiklar. Picosure-laser är mycket effektiv på att ta bort tatueringar som är envisa och resistent mot andra typer av laserbehandlingar. Det är också mindre smärtsamt och tar mindre tid än traditionella laserbehandlingar.

Hur fungerar Picosure-laser?

Picosure-laser fungerar genom att skicka korta pulser av hög energi till tatueringen. Pulsarna är så korta att de bara riktas mot bläckpartiklar och inte påverkar omgivande hudvävnad. När bläckpartiklarna utsätts för dessa pulser, bryts de ner i mycket små partiklar som sedan avlägsnas av kroppens naturliga rengöringssystem.

Fördelar med Picosure-laser

Effektivitet

Picosure-laser är mycket effektiv när det gäller att ta bort tatueringar. Det är särskilt effektivt på att ta bort färgglada tatueringar och svarta tatueringar. Picosure-laser är också effektiv på att ta bort tatueringar som är resistenta mot andra typer av laserbehandlingar.

Mindre smärta

Picosure-laser är mindre smärtsamt än traditionella laserbehandlingar. Picosure-laser fungerar på en kortare tid och har mindre krav på huden vilket innebär mindre smärta. Det kan också innebära färre behandlingar än traditionella laserbehandlingar, vilket är en fördel för patienter som vill bli av med sin tatuering så snabbt som möjligt.

 

Picosure laser, bildkälla beautybyjen.se

PicoSure är den senaste generationens laser och den effektiv för att ta bort en tatuering 

  • Laserns unika hastighet skapar fototermisk och fotomekanisk energi för att splittra pigmentet och undviker för hög värmeproduktion under behandlingen.
  • PicoSure-laser är lika effektiv på svart som på andra färger, eftersom den går på våglängder på 755 nm och 532 nm. 

Så känns det att ta bort en tatuering:

Detta frågar mig precis alla och nu ska jag berätta. Jag tycker det är överkomligt att ta bort en tatuering alltså lasra bort en tatuering. Jag trodde det skulle göra lika ont som att göra en tatuering men det är en annan typ av känsla. Det känsla det känns lite stramt i huden som det svider lite men det går fort. Man bedövar inte innan man tar bort en tatuering utan det man gör är att man får en slang som sprutar kyla som gör att man inte känner lasern knappt. Sjukt bra kyla måste jag säga, jag började med behandla min hud och kände jag tar bort mina tatueringar som jag hatar.

Detta är jag som tar bort en tatuering

https://www.instagram.com/p/CnPfi1DsYFQ/

https://www.instagram.com/p/CnPfi1DsYFQ/ 

Jag går till Eraze i Stockholm, Östermalm och dom är de enda i både Norge och Sverige som erbjuder borttagning av grönt, blått och lila bläck med Picoteknologi. Lasern ”krossar” bläcket i små partiklar som sedan försvinner naturligt ut ur kroppen som andra avfallsprodukter. Jag måste säga att min tatuering ser typ grön ut och var verkligen ett misstag och det känns bra veta att denna laser inte skadar min egna hud den inte byter färg liksom och skadar huden under tatueringen. Det blev typ ingen skada på huden och jag smörjde huden ett par dagar, färgen försvinner verkligen över tid, kikar jag efter 3 veckor efter jag gjort kan jag se det minskas för varje vecka, sjukt coolt.

Antal behandlingar: Normalt krävs 6-8 behandlingar. Man betalar per behandling och det bör gå minst 6 veckor mellan varje behandling.

Pris, från 950 kronor och det finns förmåliga paketpriser där du kan spara upp till 20 % rabatt. Såg att det just nu är 40% rabatt på första behandlingen!

Var, Sturegatan 34, Stockholm

Slutligen, bor du inte i Stockholm kan du kika efter Picoteknologi när det gäller laser om du med vill ta bort en tatuering.

 Just nu 40% rabatt på första behandlingen!

Ange mitt namn med vid bokning för 250 kr rabatt hos Eraze

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *