Solglasögontrender för kvinnor 2023

Solglasögon är ett nödvändigt tillbehör för varje kvinna, både för att skydda ögonen från UV-strålning och för att förbättra sin stil. I denna artikel kommer jag berätta om de trendigaste och mest eftertraktade solglasögon trenderna för kvinnor 2023. Jag har själv ganska många par solglasögon och ska väl inte sticka under stolen att jag samlar på solglasögon.

Solglasögontrender 2023

Här är några av de hetaste solglasögontrenderna för kvinnor 2023:

1. Overized glasögon

Stora solglasögon har varit en trend under en lång tid och det ser inte ut att förändras under 2023. Överdimensionerade glasögon kommer att bli ännu större, med mer excentriska former och detaljer. Dessa solglasögon är perfekta för att skydda ansiktet från solen och ser otroligt trendiga ut. Länk: https://www.lentiamo.se/fendi-ff-0411-s-086-ha-58.html eller dessa:  https://www.lentiamo.se/meller-azalee-all-cream.html 

2. Färgglada solglasögon

Färgglada solglasögon kommer att vara en stor trend 2023. Detta inkluderar glasögon med ett brett spektrum av färger, från pastell till neons och metalliska nyanser. Dessa solglasögon kommer att ge kvinnor en känsla av självförtroende och glädje. Länk: https://www.lentiamo.se/meller-bio-acetate-assim-orange-tigris-olive.html

3. Klassiska runda solglasögon

Klassiska runda solglasögon är en tidlös trend som aldrig går ur stil. År 2023 kommer dessa solglasögon att ha en modern touch, med olika detaljer som guld- eller silverramar, färgade linser eller lätt accentuerade skalmar. Dessa solglasögon är perfekta för kvinnor som vill ha en elegant och sofistikerad look. Länk: https://www.lentiamo.se/ray-ban-hexagonal-rb3548-001-51.html

 

4. Fyrkantiga solglasögon

Fyrkantiga solglasögon kommer att vara en annan het trend under 2023. Dessa solglasögon har en skarp, modern look och passar bra för kvinnor med en stark och självsäker personlighet. De kan ha olika storlekar och utföranden, med både tunna och tjocka skalmar. Länk: https://www.lentiamo.se/ray-ban-square-rb1971-914751-54.html

 

5. Sportiga solglasögon

Sportiga solglasögon kommer att bli allt mer populära bland kvinnor under 2023. Dessa solglasögon är särskilt designade för sport och fitness och har speciella linser som minskar bländning och ökar kontrasten. De är också mycket bekväma att bära under längre tidsperioder. Länk: https://www.lentiamo.se/oakley-spindrift-oo-9474-07-52.html

6. Cat Eye solglasögon

Cat Eye solglasögon kommer att ha en renässans under 2023. Dessa solglasögon har en feminin och sofistikerad look, med en spetsig övre kant och en elegant kurva på bågen. De finns i olika färger och utföranden och passar särskilt bra för kvinnor med en mer vintage-stil. Länk: https://www.lentiamo.se/dolce-gabbana-0dg-4408-30918g-54.html

Vad man ska leta efter när man köper solglasögon

UV-skydd

Förutom att vara trendiga, är det också viktigt att dina solglasögon skyddar dina ögon från UV-strålning. Se till att välja solglasögon som har ett UV 400-skydd, vilket skyddar mot 99-100% av UV-strålningen.

Kvalitet

Välj solglasögon av hög kvalitet för att vara säker på att de håller länge och att du inte behöver byta ut dem varje säsong. Titta efter solglasögon med polariserade linser, som ger bättre kontrast och minskar bländning. Det brukar löna sig att investera i ett par lite finare solglasögon och faktum är att har du provat mer dyrare solglasögon kommer du märka att är skillnad på hur sikten blir, det är stor skillnad.

Stil

Det är viktigt att välja solglasögon som passar din stil och personlighet. Tänk på vilka färger och former som passar dig bäst, och välj solglasögon som du verkligen gillar.

Hur man bär solglasögon bäst

Att bära solglasögon handlar inte bara om skydd mot solen, utan också om att uttrycka din personliga stil. Här är några tips på hur man kan bära solglasögon 2023:

Mixa och matcha

Blanda olika stilar och färger av solglasögon för att skapa en unik och personlig look. Kombinera till exempel fyrkantiga solglasögon med en klassisk kappa eller oversized solglasögon med en elegant klänning.

Använd solglasögon som accessoarer

Solglasögon kan användas som accessoarer och kan förbättra en outfit på samma sätt som smycken eller väskor. Välj solglasögon som matchar dina andra accessoarer för att skapa en sammanhängande look.

Välj rätt frisyr

Tänk på din frisyr när du väljer solglasögon. Till exempel kan oversized solglasögon bäras med lösa vågor eller en hög hästsvans för en avslappnad look, medan cat-eye solglasögon passar bra med en elegant uppsättning.

Välj rätt tillfälle

Tänk på tillfället när du väljer solglasögon. Fyrkantiga solglasögon är perfekta för en dag på kontoret, medan sportiga solglasögon passar bra för en löprunda eller en dag på stranden.

Kombinera med rätt smink

Solglasögon kan också påverka hur sminket ser ut. Tänk på att välja rätt ögonskugga eller mascara för att komplettera dina solglasögon och skapa en sammanhängande look.

Att bygga en solglasögon garderob

Som nämnt kan du behöva några stycken olika typer av solglasögon och jag har ett gäng. Det är flera olika Gucci solglasögon och nu köpte jag dessa Ray ban från Lentiamo.se och det kommer bli fler par men inte mer Gucci just nu för det har jag fem par. Men det jag har är, bruna solglasögon i sköldpadd mönster, helsvarta, over size svarta. Jag behöver svarta 8 kantiga solglasögon, guld med blåa tavla och sen är jag sugen på något från Fendi.

Lentiamo är en onlinebutik som säljer ett brett utbud av solglasögon, inklusive designer solglasögon. De erbjuder ett stort urval av solglasögon från välkända varumärken som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Prada och många fler. Lentiamo säljer också solglasögon från mindre och mer nischade märken för den som vill ha något unikt och annorlunda.

 Lentiamo erbjuder  konkurrenskraftiga priser och snabb leverans, vilket gör det till en utmärkt plats att köpa designer solglasögon online.

Lentiamo erbjuder också en ”glasögon online” -tjänst på så sätt kan du se vilka solglasögon som passar dig bäst och vilka som är mest bekväma innan du bestämmer dig för att köpa. Lentiamo har också en utmärkt kundservice som är redo att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att välja rätt solglasögon för dina behov och din stil.

Om du letar efter designer solglasögon av hög kvalitet till ett bra pris är Lentiamo definitivt värt att kolla in. De har ett stort urval av solglasögon från välkända märken och erbjuder snabb leverans och utmärkt kundservice.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *