Snygga väskor för män och kvinnor

Väldigt många kvinnor borde unna sig en riktigt snygg handväska. Den klassiska portföljen liksom en weekendbag något som göra mannen. Det finns mängder av snygga väskor på marknaden, och en riktig hobby för den som är dedikerad. Underskatta inte din nyköpa väska.

Tips på bra väskor

Det finns många egenskaper som en väska kan ha. Funktionalitet, status och design kan vara väldigt viktigt för många. Men det finns fler egenskaper som prisvärdhet och inte minst kvalitet. Dessa skulle man kunna räkna in som en egenskap av design, beroende på hur man ser på det. En väska kan designas för att vara ge valuta för pengarna eller ha hög kvalitet.

Vissa skulle nog hävda att väskornas väska kom från Hermés. Visst, de svindyra och bärs av societeter från Hollywood. Men det finns många betydligt mer prisvärda alternativ där ute. Exempelvis Sandlund / Hossain säljer kvalitetsväskor för kvinnor. Det står “en väska för livet” direkt nu när man öppnar upp deras webbplats. De säljer skinnväskor i bra kvalitet. Det kan tänkas vara så (genom att bara göra ett antagande) att framförallt handväskor och axelväskor, är något många kvinnor köper från dem. Men liksom många andra tillverkare av väskor i modeindustrin, har de också laptopväskor, weekendbags och plånböcker. Dessa alternativ kan i vissa fall attrahera män. Även om just Sandlund / Hossain inriktar sig på framförallt kvinnor. Jag skulle personligen vilja hävda att deras stil är feminin och ganska proper, utan att vara superstrikt.

Andra snygga väskmärken kan vara från Woolrich, Mikael Kors och Prada. Ska man köra den sportigare stilen eller ha riktiga träningskläder så funkar Adidas, Nike, Haglöfs. Är man en typisk friluftsmänniska är det kanske Fjällräven och Lundhags som gäller. Lundhags känner kanske inte gemene man till, men de är ökända för sin vandringskängor bland allt från galna Alpklättrare till äventyrare på Amazonasexpeditioner. Där pratar vi god kvalitet, väskorna håller förhoppningsvis bra de också. Även om de idag också satsar på mainstream-mode.

Fack, funktioner och material

När det kommer till resväskor, så har i vissa fall mer påkostade väskor mycket utrymme, hållbarare material (i vissa fall en stål) och en låsmekanism. Riktigt påkostade väskor kan ha bättre lås. Men man ska ta eventuellt säljsnack med en nypa salt. En erfarenhet tjuv med rätt verktyg kan ta sig igenom det allra mesta. Och det spelar ingen roll om du råkar ha blivit bestulen eller är oaktsam på en parkbänk. Ditt bästa skydd är uppmärksamhet och närvaro, samt att undvika sårbara miljöer. 

När det kommer till handväskor och andra väskor, så kan de ha andra fiffiga funktioner. Hållare för nycklar och dragkedjor kanske hör till de mest praktiska. Material på väskor, kan liksom produkter variera ganska mycket. Det finns väskor i både läder och fuskläder. Vanligt läder har en viss doft, så är man osäker kan man lukta. Fuskläder, är ett bättre alternativ för den som är djurvän. Riktigt läder, kan vara bra för en helt annan typ av målgrupp och de som föredrar kvalitet. Du kan ofta ha en bra läderväska i åratal, kanske en livstid om den sköts rätt. Sedan finns förstås en rad andra material som stål, plast, ylle och mocka för att bara ta några exempel.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *