Online-optiker med kontaktlinser till bästa pris

Samarbete

Online-optiker som säljer linser, glasögon och tillbehör till kunder i Sverige. Företaget grundades 2012 i Tjeckien och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande online-optikerna i Europa. 

Handla dina kontaktlinser och få bonusar 

Hållbarheten för kontaktlinser varierar beroende på vilken typ av lins du använder. De flesta kontaktlinser har en utgångsdatum som vanligtvis är 1-2 år efter tillverkningsdatumet. Det bästa är att lojala kunder belönas och du får gratis produkter.

Det är viktigt att välja den typ av synkorrigering som passar ens livsstil och behov bäst. För vissa personer kan glasögon vara det bästa alternativet, medan för andra kan kontaktlinser vara det mer praktiska alternativet. För varje fyra kronor du spenderar hos dom får du en bonuspoäng. Varje produkt anger hur många bonuspoäng du får efter köpet. Detta gäller inte för glasögon och solglasögon.

Vissa personer föredrar att bära glasögon och anser att det kan vara en del av deras stil och personlighet. Andra personer föredrar att använda kontaktlinser eftersom de ger ett mer naturligt utseende och inte begränsar valet av kläder och accessoarer. Kontaktlinser är ett populärt alternativ till traditionella glasögon för personer som behöver korrigera synfel. 

 

På Lentiamo.se hittar du olika typer av kontaktlinser, inklusive:

Månadslinser

Månadslinser är kontaktlinser som kan användas under en månad innan de behöver bytas ut. De är tillgängliga för olika synfel, inklusive närsynthet, översynthet och astigmatism.

Dygnet runt-linser

Dygnet runt-linser är kontaktlinser som kan användas dygnet runt, inklusive under sömn. De är tillverkade av silikonhydrogelmaterial som gör att ögonen kan andas och är därför lämpliga för personer med känsliga ögon.

Toriska linser

Toriska linser är speciellt utformade för personer med astigmatism, som vanligtvis har en ojämn hornhinna. Dessa linser har en cylindrisk form och kan hjälpa till att korrigera astigmatismen.

Färgade linser

Färgade linser används för att ändra ögonfärgen. De finns tillgängliga i olika färger och mönster och kan användas både för kosmetiska ändamål och för synkorrigering.

Torra ögon-linser eller ”fuktbevarande linser

Många personer upplever torra ögon när de använder kontaktlinser, men det finns linser som är speciellt utformade för personer med detta problem. Dessa linser kallas ofta för ”torra ögon-linser” eller ”fuktbevarande linser”.

Torra ögon-linser är vanligtvis tillverkade av material som hjälper till att behålla fukten i ögat, vilket minskar risken för torra och irriterade ögon. Dessa linser finns tillgängliga i olika varianter, inklusive dagliga, vecko- och månadsersättningar.

Dagliga linser är ett populärt alternativ för personer med torra ögon eftersom de ger maximal komfort och fuktighet. Eftersom de är avsedda att användas en enda dag och sedan kastas bort behöver man inte oroa sig för att rengöra och förvara linserna.

Vilka varumärken finns tillgängliga på Lentiamo.se?

Lentiamo.se erbjuder kontaktlinser från kända varumärken som Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies, Proclear och många fler. Dessa varumärken är välkända för att erbjuda högkvalitativa kontaktlinser som är bekväma att bära och ger utmärkt synkorrigering.

Vilken typ av lins ska jag välja?

Vilken typ av kontaktlinser som är lämplig för dig beror på dina individuella behov och livsstil. Månadslinser kan vara lämpliga för personer som behöver korrigera synfel och använder linser regelbundet. Dygnet runt-linser kan vara ett bra alternativ för personer med känsliga ögon eller en aktiv livsstil. Toriska linser är idealiska för personer med astigmatism och färgade linser kan användas både för kosmetiska ändamål och för synkorrigering.

Det är viktigt att konsultera en ögonläkare eller optiker för att få råd om vilken typ av lins som är bäst för dig.

Beställning och leverans

Att beställa från Lentiamo.se är enkelt och smidigt. Du kan söka efter produkter på deras hemsida och enkelt lägga till dem i din varukorg. När du är redo att checka ut, anger du din leveransadress och betalningsinformation. Lentiamo.se erbjuder fri frakt för beställningar över 700 kr, och leveranstiden är vanligtvis 2-4 dagar.

Priser och erbjudanden

Lentiamo.se har konkurrenskraftiga priser på sina produkter. De erbjuder också regelbundna kampanjer och rabatter, så se till att hålla utkik efter dessa. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och kampanjerna direkt till din inkorg.

Fördelar med Lentiamo.se

Lentiamo.se har flera fördelar som gör dem till en av de bästa online-optikerna på marknaden. Dessa inkluderar:

  • Ett brett utbud
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Fri frakt för beställningar över 500 kr
  • Snabb leveranstid
  • Tillgänglig och hjälpsam kundtjänst
  • Möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och kampanjerna direkt till din inkorg
  • Möjlighet att returnera produkter inom 30 dagar och få återbetalning

Jag har själv beställt ett par solglasögon och jag kan bekräfta att det var bra priser, det vill säga lägre än på många Svenska butiker. 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.